Ziua Fitness Scandinavia la Cluj

Ziua Fitness Scandinavia la Cluj

Fitness

Scoala Fitness Scandinavia organizeaza, in prima editie, pe 11 ianuarie un nou eveniment marca FS – Ziua Fitness Scandinavia. Evenimentul va avea loc pentru a marca lansarea scolii si cursurilor acesteia in zona Transilvania! Peste 150 de persoane vor participa la acest eveniment, care va avea loc in Club Moving din Cluj, aflat in incinta Hotelului Belvedere.

Evenimentul este organizat atat pentru instructorii care doresc sa se perfectioneze, cat si pentru persoanele pasionate de sport sau incepatorii in acest domeniu. Master trainerii Fitness Scandinavia: Richmond Bachia, Alexandru Valah, Adrian Borosan si Cristina Androne isi vor impartasi cunostintele in domeniul fitness&health, pentru a te convinge sa abordezi un mod de viata sanatos!

Programul zilei va include clase precum: Strength Cardio (Antrenament Functional), Aerobic Dance, Khai Bo, cat si suprize, cadouri din partea sponsorilor nostri: Herbalife, Ringier (Revista Unica, Joy, Avantaje, Ziarul Libertatea). De asemenea, va exista o tombola cu premii, unde veti avea ocazia sa castigati: vouchere la cea de-a IV-a Conventie Internationala de Fitness, la Cursul de Instructor Fitness si cel de Instructor Aerobic-Fitness din Cluj Napoca si multe alte premii din partea sponsorilor. Esti asteptat cu mare drag la Ziua Fitness Scandinavia la Cluj, care promite a fi o explozie de miscare si emotii pozitive!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!