Ziua copilăriei la Coresi

Ziua copilăriei la Coresi

Coresi

Copilăria este acel timp al bucuriei, al jocului și al prieteniei sincere! La Coresi ne dorim ca toți copiii să fie fericiți, iubiți și să se joace! Adult, părinte sau bunic, cu toții vrem să mai pășim în lumea magică a lui “eu sunt mic, dar voinic” pentru încă o zi! Sunt clipele minunilor, ale oamenilor buni, ale poveștilor cu zâne și eroi! Nimic nu pare imposibil când ești copil! Iubirea te răsfață necondiționat, iar tu îi poți oferi darul cel mai de preț: zâmbetul de pe chip!  Un copil ne învață să iubim total și să ne dăruim complet!

Pe 1 iunie sărbătorim copilăria la Coresi! O zi întreagă dedicată celor mici care văd lumea simplu,  în culorile purității și ale frumuseții, iar copilăria este unul dintre cadourile dăruite de viață!

Astfel, miercuri, 1 iunie te așteptăm cu cele mai frumoase suprize, cu multă culoare și voie bună! De la ora 14.00 prietenii noștri de la Party-nation te invită la o sesiune zâmbete și facepainting, iar în zona Șezătoare vor fi prezenți cu un atelier informativ, dar și cu multe jocuri, reprezențanții Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.

Începând cu ora 15.00, cu mic, cu mare te invităm să participi la Ziua Porților Deschise la Radio Coresi și împreună să ne bucurăm de cele mai îndrăgite melodii.

Distracția va continua la scena din Piața cu Copaci, de la ora 17.00,  cu un spectacol susținut de micuțele balerine și interpreți ai Palatului Copiilor Brașov. De la ora 18.00 ne vom bucura împreună de vocile minunaților elevi ai Liceului de Muzică.

Prietenii tăi de la Valiza cu Teatru ți-au pregătit cele mai îndrăgite povești și personajele pline de haz. Vino alături de piciul tău să le descoperi de la ora 17.00.

Seara copilăriei se va încheia cu un show de iluzionism pentru cei mici! Leon Magdan, singurul artist de teatru de umbre din Europa de Est și câștigătorul premiului II la „Românii Au Talent”, ediția 2014, vine la Coresi pe 1 iunie, de la 18:30!

Momentul în sine nu cuprinde doar teatru de umbre, ci este un mod diferit, surprinzător și emoționant de a interacționa cu toți cei prezenți prin „poveștile” personalizate uimitoare, muzica specifică, curiozitățile și momentele interactive.

Copiii sunt mereu entuziaști, nu amână pentru nicio o secundă propria fericire. Ne învață să ne bucurăm de lucrurile simple, dar și cum să transformăm fiecare minut într-un moment de încântare! Aceasta este invitația pe care ți-o lansăm și noi pentru perioada ziua de 1 iunie la Coresi Shopping Resort! Copilăria să devină o stare de spirit, să pătrundem, din nou, în fascinanta lume a celor mici! Să redescoperim împreună bucuria jocurilor de altădată.

Participarea este gratuită.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!