Zavaioro a ramas pe Drumul Laptelui !

Zavaioro a ramas pe Drumul Laptelui !

Drumul Laptelui Zavaioro

Echipa Zavaioro & Loredana – Foto:BlogalInitiative.ro

La ce episod am ajuns  in campania “Drumul Laptelui”  ? cred ca #5 , insa am vesti bune pentru voi si echipa mea . Dupa cum stiti in data de 25 iunie,  a avut loc proba finala a campaniei Drumul Laptelui, initiata de Danone si Blogal Initiative .

Pentru echipa mea ( Zavaioro ), aceasta zi a fost una excelenta, ne-am vazut fata in fata ca niste vechi prieteni si aici tin sa le multumesc colegilor mei de echipa Ioana si Vali dar si capitanului de echipa Oltea, fara ei nu am fi putut reusi sa ajungem sus, asta inseamna sa ai o echipa si sa actionezi ca un grup unit pentru a atinge acelasi tel. Ca si ceilalti am avut emotii ca in prima zi de scoala, ne-am prezentat scurt in fata juriului (format din Cristina,Cristian si Florica si Zicu) prin capitanii nostrii de echipa , sau chiar prin noi, oamenii de echipa .

Ce a iesit se poate vedea mai jos in materialul video care a fost integral transmis live in acele momente, cu totii am dovedit ca putem merge oriunde pe Drumul Laptelui si apoi reda povestea fiecarei etape, Vizita la Ferma, Transportul Laptelui, Vizita in Fabrica Danone, toate acestea au adus  in fata voastra povestea despre Drumul Laptelui.

Echipa noastra a fost intr-adevar buna,  de altfel a fost si singura echipa prezenta in numar efectiv complet, juriul a fost destul de exigent insa a trait alaturi de noi prin emotiile de la ferma relatate cu multa pasiune de Vali, emotii care au cantarit foarte mult in decizia juriului, noi am mai adaugat obietivitatea Ioanei, foto-story-ul meu de pe Drumul Laptelui dar si prezentarea cu profesionalism a echipei de catre Oltea .

Daca la inceputul campaniei nimeni nu a adus vorba despre vreun premiu, de cum am intrat in sala si am luat toti un loc, ne-a fost comunicat ca echipa care va ocupa locul I va beneficia de un premiu surpriza. Dupa ce ne-am bucurat ca o echipa fericita care traieste momentul victoriei la maxim, am fost anuntati ca premiul surpriza consta in faptul ca echipa castigatoare va fi echipa de consultanti pentru viitoarea campanie Danone in Social Media . Deci ce ziceti de-asta  ? adica echipa mea (Zavaioro) o sa-si puna creativitatea la incercare din nou,  pentru urmatoarea campanie Danone in Social Media, si s-a soptit deja ca target-ul ar fi pentru anul viitor “aurul” intre brandurile prezente in Social Media, daca nu stiti deja Danone ocupa in acest an locul 3 intre brandurile prezente in Social Media.

Un lucru e sigur, pentru  echipa Zavaioro  acest premiu inseamna multa munca, creativitate si mai ales responsabilitate, insa vom face tot ce este necesar pentru a ne indeplini cu succes sarcinile pe care le vom stabili impreuna.   Eu personal tin sa multumesc echipei de la Danone, cat si celorlalti blogeri si capitani care au facut din aceasta campanie o adevarata competitie.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!