Workshop JCI Brașov – Brasovul – capitală regională pentru regiunea centru

Workshop JCI Brașov – Brasovul – capitală regională pentru regiunea centru

Workshop JCI Brașov

Brasov – capitală regională pentru regiunea centru 

Workshop-ul  “How do we lobby for Brasov to become the capital reigon.” a avut loc în data de 16 februarie, la sediul JCI Brașov și s-a discutat poziția Brașovului în acest moment vis-a-vis de acest subiect. Cu susținerea unui oaspete de talie internațională – Natalie Visellie, Vicepreședinte Internaționalism în cadrul JCI Internațional s-au pus bazele direcțiilor generale care trebuie urmate în urmatoarea perioadă, s-au creat diferite scenarii, s-au generat idei noi. Pentru început rezultatul este un nucleu de oameni care prin muncă voluntară vor să militeze pentru ca Brașovul să-și atingă scopul și anume să devină capitală a regiunii la finele anului.

Natalie Visellie este specializată în domenii complementare cum ar fi comerț, drept, cercetare de piață și dezvoltare regională. Trăiește în Canberra, Australia și lucrează pentru Guvernul Australian în cadrul departementului de comunicații online și economie digitală.

JCI România a fost alături de noi printr-un reprezentat de seamă, Ionuț Țața  Președinte JCI România 2013, care este brașovean de origine: “JCI poate fi considerat ca fiind piatra de temelie pentru acest tip de demers, în primul rând trebuie să formăm o viziune comună, apoi să construim un plan de acțiune și în final să acționăm.”

Brașovul întotdeauna a fost un lider din punct de vedere economic al regiunii.” Razvan Patrascu (CEO, Firestarters)

Pentru a ne atinge scopul final, ceea ce trebuie să facem este să dăm dovadă de întelegere reciprocă vis-à-vis de colegii din regiune.”  Mihai Rosca (Arhitect)

 “Implicați-vă! Decizia se află în mâinile voastre, ceea ce trebuie să faceți este să mergeți în orașele din regiune și să-i intrebați ei ce cred despre viziunea și planul de acțiune propus de voi. Nu în ultimul rând aș vrea să menționez faptul că aveți sprijinul JCI pentru acest demers.” Natalie Visellie (Vicepreședinte Internaționalism în cadrul JCI Internațional)

 Junior Chamber International Braşov

Email: georgeta.turcea[at]gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/JCIBrasov
Linked in: http://linked.in/VX4Ppo
Site: http://www.jci-brasov.ro/


From Workshop Special cu Natalie Viselli VP Internationalism 2013, posted by Jci Brașov on 2/18/2013 (8 items)

“Workshop “How do we lobby for Brasov to become capital of our region – scenarios, strategies and plan of action.””

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!