Weekend pentru cavaleri și domnițe la Polus Center

Weekend pentru cavaleri și domnițe la Polus Center

Polus Center

Weekend pentru cavaleri și domnițe la Polus Center

Cei mici sunt așteptați weekendul acesta la Polus Center să se distreze ca niște adevărați cavaleri și domnițe. Micuții vor avea parte de două zile pline de distracție, dans și întreceri cu specific medieval.
În zilele de 10 și 11 august 2013, toți copiii sunt invitați să se distreze la balul regelui precum niște adevărați cavaleri și prințese.

Pe parcursul celor două zile, micuții vor avea parte de mută distracție, dans și întreceri cu specific medieval. Printre probele pe care cavalerii și domnițele trebuie să le parcurgă amintim: dansul cavalerilor și a domnițelor, învață Dragonul să zboare, turnirul cavalerilor – cursa cailor nărăvași, cursa cu trei picioare sau cursa Cartofilor.

Copiii prezenți vor primi și câteva provocări din partea regelui cu probe de dicție, perspicacitate și logică. În plus, atelierul de creație re-Kreatica, unde prichindeii vor putea confecționa propriile pălării medievale, le va pune la încercare îndemânarea. Evenimentul se va desfășura în zona de food court a centrului comercial între orele 16.00-19.00.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!