In weekend la Coresi!

In weekend la Coresi!

Analia Selis Coresi

Trăiește un moment de artă și pasiune la Coresi alături de Analia Selis

În weekendul 14-15 noiembrie, la Coresi Shopping Resort ai parte de o surpriză minunată din partea celei mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică argentiniană din România – Analia Selis va susține un recital de excepție pe scena Coresi sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Analia Selis este originară din Argentina. A început să cânte de la primele amintiri ale vieții sale și a trecut prin numeroase coruri de copii și de adolescenți. Mai târziu, studiind în SUA, dorul de Argentina a condus-o pe Analia pe un drum neașteptat în viața ei muzicală, către muzica folclorică argentiniană și latinoamericană. Tot în SUA a apărut o altă schimbare fericită pentru Analia – întâlnirea cu apreciatul violoncelist român Răzvan Suma – motiv pentru care s-a mutat în România.

De atunci, a deschis concertele Buena Vista Social Club, Juanes, Natalie Imbruglia, Septeto National de Cuba și a cântat în nenumărate concerte în toată țara (festivaluri de muzică, concerte în aer liber, concerte proprii și evenimente private) în cele mai importante săli de concerte din România.

Analia Selis va fi acompaniată la pian de Mariano Castro (membru al renumitei trupe de tango Narcotango), cu care derulează o colaborare strânsă din 2014, când au venit în întâmpinarea publicului din România cu un repertoriu variat, de la folclorul latinoamerican până la tango. Împreună, cei doi vor interpreta o serie de melodii consacrate din patrimoniul argentianian și te vor introduce în universul senzual și plin de pasiune al muzicii latinoamericane, în ritmuri de tango și milonga.

Duminică, 14 noiembrie începând cu ora 14:30, este rândul sportului pentru copii să anime scena Coresi – mai exact premierea competiției de fotbal Turneul Steluțelor, aflată anul acesta la cea de-a treia ediție. Scopul acestui turneu este de a promova sportul și de a îndruma copii către o activitate constructivă constantă, aceștia având în același timp oportunitatea de a socializa și de a cunoaște alți tineri implicați în fenomenul sportiv!

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
  1. Teodora at 00:06

    Abia astept, sigur o sa-mi fac timp si sa ajung acolo. Analia Selis are o voce super, vorbeste si romana destul de bine, sunt sigur ca o sa placa tuturor.