Voluntariat vs. Activism?

Voluntariat vs. Activism?

activism voluntariat

Maine, adica joi,  21 ianuarie, la ora 18:00 fix esti invitat  la primul eveniment PRIME Brașov din 2016, un eveniment care are un titlu destul in de interesant, VOLUNTARIAT vs. ACTIVISM.

Partea cea mai interesanta este ca exista si doi invitati care vor vorbi despre voluntariat si activism, unul din ei sunt chiar eu, iar celalalt este Erwin Albu, bun prieten si coleg, un om pe care l-am sprijinit si eu in numeroase randuri.

Deci daca vrei sa stii ce m-a motivat sa fac parte din cadrul unei organizatii, sau poate ce inseamna voluntariatul, sau activismul te asteptam maine, 21 ianuarie, la ora 18:00 fix la Deane’s Irish Pub & Grill Brasov, Republicii 19.

Asociația PRIME Brașov este o organizație studențească non-guvernamentală, non-profit, fără afiliere politică, aflată sub umbrela PRIME România.

PRIME este singura organizație studențească de acest tip din România, iar scopul său principal este acela de a sprijini cât mai mult studenții pasionați de domenii precum Comunicare&PR, Marketing sau Advertising în procesul de dezvoltare personală, dar mai ales profesională. Unul din principalele obiective ale organizației îl constituie facilitarea unei colaborări cât mai bune între studenți, mediul academic și mediul de afaceri în domeniu.

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!