Vodafone România va oferi încă un Audi RS5 Coupé pentru campania „Vodafone te sărbătorește”

Vodafone România va oferi încă un Audi RS5 Coupé pentru campania „Vodafone te sărbătorește”

Vodafone România va organiza o nouă tragere la sorți pentru marele premiu al campaniei „Vodafone te sărbătorește”, în urma căreia va oferi încă un Audi RS5 Coupé, în valoare de 129.000 de euro. Soluția software externă folosită pentru desemnarea biletului câștigător și a celor 100 de rezerve pentru marele premiu a extras în mod aleator biletele și codurile de referință corespunzătoare acestora, dar, din cauza unei erori tehnice, le-a aranjat în ordinea alfabetică a codurilor de referință, astfel influențând rezultatul final al extragerii.

Cu toate acestea, câștigătorul desemnat în urma tragerii la sorți de pe 12 aprilie 2018 va primi marele premiu după finalizarea procesului de validare, conform regulamentului campaniei.

Noua tragere la sorți va oferi oportunitatea de a câștiga marele premiu tuturor participanților care au intrat în prima extragere, cu excepția câștigătorului care va fi validat. Pentru fiecare șansă acumulată pe durata campaniei „Vodafone te sărbătorește”, între 15 februarie și 31 martie 2018, fiecare participant, identificat printr-un cod unic de referință, a primit un bilet care a intrat în tragerea la sorți. Codurile unice de referință și biletele participanților sunt afișate în secțiunea dedicată campaniei din aplicația My Vodafone. Un număr total de 26.269.693 de bilete au participat la prima extragere.

Mai multe detalii despre noua tragere la sorți vor fi disponibile în curând pe secțiunea dedicată campaniei „Vodafone te sărbătorește” de pe www.vodafone.ro și pe pagina de Facebook a Vodafone România.


Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 47 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!