Vodafone extinde granițele internetului (P)

Robert Cadar October 31, 2017
0 people like this post

Pentru că internetul și calitatea acestuia au o importanță majoră, în special când vorbim despre un om pasionat de social media, am testat multe rețele de telefonie mobilă din România, iar după toate testele pot spune cu ușurință că cea mai bună conexiune de internet a fost mereu de la Vodafone. Lucrurile evoluează foarte mult în această direcție și suntem la un pas de a avea internet 5G.

Tocmai de aceea Vodafone oferă din 24 octombrie clienților Supernet 4.5G cu optimizare superioară la tot ce înseamnă conținut video, asta chiar și în condiții de ore de vârf când rețeaua este solicitată la maxim. Testele efectuate pe smartphone-urile disponibile pe piață au arătat viteze de download de 800Mbps.

Cu această ocazie a fost lansat și un joc, RaceReady Vodafone pe care l-am instalat și eu de curând pentru că sunt un fan al jocurilor din nișa auto, iar o invitație la o lecție de condus defensiv pe Transfărăgășan alături de campionul de raliu Titi Aur nu e de refuzat.  Puteți descărca gratuit și instala jocul pe telefoane și tablete cu sistem de operare iOS și Android.

Mă bucur că am ales de cațiva ani buni rețeaua Vodafone, iar calitatea și securitatea conexiunilor de internet în rețea sunt periodic îmbunătățite.

  • 0
  • 2135