Vans se implica social. Sprijina studentii la arte si femeile din Ghana!

Vans se implica social. Sprijina studentii la arte si femeile din Ghana!

social

Vans se implica social. Sprijina studentii la arte si femeile din Ghana!

   Brand-ul de incaltaminte si imbracaminte sport Vans se implica activ in proiecte sociale. In 2013 impreuna cu Fundatia A. Skate a organizat, pentru prima oara in Europa, sesiuni de skateboarding dedicate copiilor cu autism, in Paris, la Grande Halle de la Vilette.

   La inceputul lui 2014, Vans a anuntat initierea unui program prin care le ofera studentilor americani, de la arte plastice oportunitatea de a creea modele de incaltaminte personalizate, iar astfel sa castige o bursa in valoare de 50.000 de dolari. Tot la inceputul acestui an, compania a dezvoltat un parteneriat cu Fundatia Della pentru a realiza o colectie de pantofi cu motive etnice, realizate manual prin procedeul Batik, de catre 50 de femei din Ghana care nu au din ce sa isi castige existenta.

   Cu o istorie de peste 40 de ani, acest brand a devenit o forta globala in industria de action sport. Brand-ul este preferatul skaterilor, snowboarderilor si practicantilor de BMX,  din intreaga lume in privinta incaltamintei, imbracamintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare casual. Este vorba despre acei oameni indrazneti si liberi, din orasele moderne, care reusesc sa sfarame lanturile conventiei, prin sfidarea normelor citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias.

   Vans este disponibil in Romania, in magazinul V Generation din AFI Palace Cotroceni. Printre vedetele care poarta Vans la tinute relaxate de zi cu zi sau in activitatile de week-end se numara Jessica BealBrad PittBruno Mars, Taylor MomsenJesse MetcalfeLucy Liu, precum si multe alte vedete de la Hollywood.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!