Un zambet pentru Crucea Rosie se poate ?

Un zambet pentru Crucea Rosie se poate ?

Voi cat de des zambiti in cursul  zilei ?  Faptul ca romanii nu mai sunt o “familie” unde ploua cu zambete se poate vedea foarte usor. La primul pas in afara Romaniei esti inconjurat de zambete, ce-i drept nu condamn pe nimeni, la viata plina de greutati nu prea iti mai vine sa zambesti, si totusi cat ne costa un zambet ? va spun eu nimic !

Cei de la Crucea Rosie au nevoie de zambetul tau, iar zambetul nostru a adus deja un mic ajutor, pentru ca cei de la Colgate România au decis ca pentru fiecare zâmbet pe care voi îl încărcaţi în aplicaţia special concepută pentru cei care vor să zâmbească pentru ceilalţi să doneze câte un produs în contul organizaţiei Crucea Roşie.

Dacă v-aţi decis să acceptaţi provocarea care a pornit de la  Cristian China Birta, iata ce trebuie sa faceti :

1. Încărcaţi o poză cu voi zâmbind in aplicaţie şi spuneţi prietenilor voştri de pe Facebook că aţi făcut acest lucru, îndemnându-i să zâmbească şi ei. Pentru că fiecare zâmbet încărcat în aplicaţie îneamnă câte un produs donat de Colgate România către Crucea Roşie.

2. Scrieţi pe blogul vostru despre această provocare, îndemnându-vă cititorii să îşi încarce fotografiile în aplicaţie şi să dea share, Like şi să scrie pe conturile lor că au zâmbit pentru ca ceilalţi să poată să zâmbească. Pentru că fiecare zâmbet încărcat în aplicaţie îneamnă câte un produs donat de Colgate România către Crucea Roşie.

3. Încercaţi să zâmbiţi mai mult către lume şi veţi vedea că lumea va începe să vă zâmbească şi ea :)

Cristian China Birta va publica lista cu cei 100 de bloggeri care au ales să zâmbească pe chinezu.eu şi le va mulţumi public că au ales să îi facă şi pe ceilalţi să zâmbească :)

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!