Un weekend de sănătate la Polus Center

Polus center
Un weekend de sănătate la Polus Center
Cluj-Napoca, 16 octombrie 2013 – Weekendul acesta aduce la Polus Center un eveniment dedicat sănătății, Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală. Timp de 3 zile, clujenii vor beneficia de consultanță și sfaturi medicale venite din partea reprezentanților unor clinici private de renume.

În perioada 18 – 20 octombrie 2013, la Polus Center va avea loc prima ediție a Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală ce se desfășoară sub sloganul “Sănătate mai presus de toate”.
Peste 20 de clinici private de renume vor prezenta oferte speciale la diverse consultații, analize sau proceduri și vor aduce sfaturi medicale clujenilor, pentru un stil de viață mai sănătos.
Astfel, medici de renume din domenii precum: cardiologie, dermatologie, radiologie-imagistică, ortopedie, stomatologie și implantologie, chirurgie, oncologie, oftalmologie sau ginecologie vor oferi sfaturi cu privire la modul în care se pot preveni sau trata anumite boli.

“Prima ediție a acestui eveniment își propune să vină cu soluții la problemele de sănătate pe care le poate avea orice persoană. Chiar dacă o primă discuție are loc în cadrul expoziției, vizitatorii pot opta să facă investigații complete în cadrul clinicii. Expozanții oferă o gamă largă de servicii, unii dintre aceștia au pregătit anumite promoții, iar alții vor aduce informații despre noutățile din domeniu. Pentru această ediție ne bucurăm de sprijinul celei mai mari companii de produse farmaceutice generice, Terapia Ranbaxy, care va fi prezentă și la eveniment cu un stand de expunere.” au declarat organizatorii.

Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală va avea loc în perioada 18 – 20 octombrie 2013, în zona de food court din incinta Polus Center Cluj și va fi deschis publicului între orele 10:00 – 22:00, de vineri până duminică.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!