Un smartphone si 2 pasari colibri Skag AR

Un smartphone si 2 pasari colibri Skag AR

Skag AR

Parca ieri va povesteam ca mi-am “comandat” la pachet un caiet Skag AR si 2 pasari colibri, ei bine au sosit le-am dat drumul sa zboare prin casa si m-am gandit sa va arat si voua cum este sa ai 2 pasari colibri la tine in camera.

Daca nu va amintiti prima parte reiau pe scurt, saptamana trecuta va povesteam de magia caietelor Skag AR, mai exact de faptul ca aceastea prin viata odata cu figurinele de pe coperta, nu trebuie sa ai decat un telefon destept pe care sa poti instala aplicatia Skag AR, pornesti aplicatia si pozitionezi telefonul deasupra caietului si hocus pocus … apare magia.

Foarte tare,  ma gandesc deja sa imi iau inca unul cu delfini, acum o sa ies in gradina o sa scriu una alta la inspiratie si cand am nevoie in preajma de pasarile colibri pornesc aplicatia si ma minunez de ce am eu in gradina … 2 pasari colibri .

Mai pe viu va las sa va minunati si voi in materialul video de la primul zbor in casuta mea a celor 2 pasari colibri SKAG AR!

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!