Un pic de FARMEC la manichiura se poate?

Un pic de FARMEC la manichiura se poate?

Farmec

Toata lumea este atenta la detalii atunci cand vine vorba despre manichiura, fie ca vorbim de partea masculina sau de cea feminina ingrijirea unghiilor este un aspect important in imaginea pe care cei din jurul tau o construiesc, ce poti face ca totul sa decurga de la bine spre foarte bine?

Din punctul meu de vedere e simplu, ca barbat mi-a placut mereu sa am unghiile ingrijite, pentru cei care nu au prins anii de scoala inainte de 1989, imi amintesc ca aveam in permanenta la mine, batista si eram controlat la manichiura. Lucrurile nu s-au schimbat un barbat este ingrijit daca are manichiura ingrijita, incaltamintea curata si lista poate continua.

Daca trecem la partea feminina, este nevoie de mai mult farmec in ingrijirea manichiurii, dar urmasele Evei au stiut mereu sa isi foloseasca la maxim atuurile, vorbesc fara indoiala de oje sau alte lacuri care sunt folosite in prezent la cosmetizarea unghiilor.

Cat de important este acest lucru pentru mine ca barbat? Pai sincer am luat in vizor mereu manichiura unei femei, ea spune multe despre persoana in cauza si va ofera cateva indicii despre cine este ea.

De exemplu:

  • O manichiura ingrijita dar fara imbunatatiri, oja sau lac  arata din punctul meu de vedere o femeie care face poate mult prea multe in casa si nu are timp de mai mult pentru manichiura sa.
  • O manichiura ingrijita si chiar ajutata de o oja buna sau de ce nu, de unul din acele lacuri Farmec Collection 2014, iti poate spune ca ea isi ingrijeste manichiura si aloca timp si resurse special pentru acest lucru.
  • O manichiura neingrijita, cu o culoare a ojei care te face instant sa te gandesti la trecerea timpului, sau o forma nedefinita a unghiilor nu arata un lucru pozitiv despre persoana in cauza, insa posibil denota si anumite probleme ale persoanei in cauza.

Acum fie vorba intre noi, nu am dat mare importanta unei manichiuri decat daca aceasta nu este ingrijita corespunzator, pentru mine faptul ca este french, are o culoare care este in trend cu utimele tendinte sau are un simplu lac este suficient sa-mi spuna ca persoana se ingrijeste de acest lucru.

Nu ma pasioneaza mult tendintele in ceea ce priveste manichiura, insa, unu, am o iubita care imi arata in fiecare saptamana aproape, ce culori se mai poarta la manichiura si doi, mai urmaresc ce se mai intampla la gama Farmec, daca noi romanii nu ne promovam produsele noastre si nu suntem mandrii de ele atunci cine.

Ps.  Ati auzit de ultima colectie Farmec Collection 2014 toamna-iarna ? daca nu, ar fi cazul sa o faceti, imediat bat sarbatorile la usa si nu strica un pic de FARMEC la manichiura nu?

Articol scris pentru SuperBlog

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!