Un Farmec pentru tenul tau

Un Farmec pentru tenul tau

Gerovital

Cred ca zilnic intalnesc cateva persoane care au probleme cu tenul, poate nu recunosc acest lucru, insa tenul vorbeste pur si simplu, chiar si de sub fondul de ten care poate masca prea putin acest lucru, de exemplu  in cazul reprezentantelor  sexului frumos.

Daca vorbim de ten, problemele sunt multe  si apar daca aveti unul din urmatoarele tipuri de ten:

 • ten deshidradat,
 • ten sensibil,
 •  ten gras

Nu stiu cum a fost la voi in timpul adolescentei, pe mine nu m-a deranjat tenul meu, insa pana am descoperit masina de ras, am tot primit “reclamatii” de la ten, care  dupa fiecare barbierit era iritat, e drept pe vremea de atunci nu existau produse dermacosmetice si chiar daca am incercat mai multe dintre acestea, nimic nu parea sa aiba grija de tenul meu.

Norocos sau nu, consider totusi ca problemele cu tenul m-au cam ocolit,  azi Farmec  s-a gandit la fiecare dintre noi si la tenul nostru, de curand a lansat noua gama Gerovital H3 Derma +,  produse cu personalitate create pe masura provocarilor puse in lumina de fiecare tip de ten. Sigur multi dintre voi au auzit aceasta fraza, Gerovital Doctor în Frumusețe, nu este doar o insiruire de cuvinte, ci este un fapt, prima argument in acest sens ar fi faptul ca Ana Aslan si Gerovital au creat prima gama anti-age din lume, asta #casastiti!

Deci provocarea unui ten fara probleme pare una simpla de rezolvat pentru Farmec, asteptarea a luat sfarsit, puteti trata orice tip de ten cu Farmecul produselor  marca Gerovital.  BONUS! – Pentru orice comanda de 100 de RON facuta in aceasta perioada primesti cadou o masca de fata Napoca, produs in editie limitata!

Articol scris pentru SuperBlog!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 2 comments for this article
 1. Radu Thor at 14:41

  Îmi plac produsele de la Farmec. Se pare că ei nu mă plac! :)

  • Robert Cadar Author at 21:17

   Si mie imi plac, doar mi-s vanator din Ardeal :)