Un an nou incepe cu un logo nou

Un an nou incepe cu un logo nou

romanticu - Cadar Robert

Cum ar veni sa primesti un logo nou, doar pentru ca spui imi doresc ? Iata ca in 2014 se poate, am aflat asta in timp ce navigam zilele trecute prin blogosfera noastra. Alexandru dadea de veste ca s-a pricopsit cu un logo nou nout .

Tomi, pentru ca asa se numeste creatorul din spatele initiativei Free Identity, nu m-a refuzat atunci cand i-am lasat si eu un mesaj pe pagina de facebook  Free Identity  si l-am rugat sa faca un logo pentru blogul meu .

Foarte faina initiativa, 2014 incepe cu un logo gratis pentru cei care au nevoie, lasi doar un mesaj pe pagina de facebook si dai si tu 2-3 detalii gen, culori, forma si alte lucruri pe care le vreti acolo  si o sa primiti  raspuns rapid .

Sa recapitulam, am un logo nou cum se vede mai sus  pentru care ii multumesc lui Tomi si il felicit pentru aceasta initiativa, voi daca vreti  un logo  intrati  pe pagina de facebook  Free Identity si se rezolva.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!