Un an de UBER la Brasov (#maiBineiaUBER)

Un an de UBER la Brasov (#maiBineiaUBER)

Cred ca au trecut cateva zile de cand se implineste la Brasov un an de activitate pentru UBER, totusi exista inca multe persoane care nu au auzit de acest serviciu in Brasov sau care au auzit dar au retineri sa il foloseasca.

Prin comparatie cu orasul Cluj (micul New York) unde forfota orasului a dat o alta crestere serviciului UBER, la Brasov abia acum pot spune ca sunt masini suficiente, desi la orele de varf poti sa uiti ca ai sa gasesti vreo masina disponibila.

In Brasov cei de la Primarie ar putea face un proiect fain cu echipa de la UBER si ar impusca 2 iepuri dintr-un foc, dar probabil daca nu iese de o ciorba nu ne intereseaza, nu intru in detalii in privinta proiectelor, ideile bune nu sunt gratuite si oameni platiti sunt in primarie destui, dar creativitatea nu are vreo tangenta cu salariul.  Sunt un om bun si am sa le spun ca daca tot se dau mai nou organizatori de evenimente pot colabora cu cei de la Uber si invitații de la evenimete isi pot lasa masinile acasa, uite asa avem un trafic mai aerisit si ceva aer curat in Brasov.

Revenind la Uber, sunt din ce in ce mai multi soferi sa ia o felie din acest serviciu, e bine si nu prea, la fel ca la București e invazie de soferi noi si nu pot sa spun ca sunt de calitate, unii dintre ei au ceva apucaturi de taximetristi, ori eu prefer Uber exact ca sa scap de apucaturile astea, insa nu rezista multi. Am cativa soferi cu care chiar imi place sa merg in Brasov, ma simt ca in familie, porti discutii normale, te simti confortabil.

In Poiana Brasov s-a dat drumul la tunurile de zapada, deci bagam si noi optunea UberSKI? nu de alta dar am propus si in vara sa se reactiveze optiunea ca sa poti chema Uberul din afara Brasovului, sa zicem de la Castelul Bran, asteptam inca.

Vorbeam de ore la care nu gasesc un UBER, atunci mai urc si in taxi si pot spune ca parca s-au mai cizelat si ei, acum nu vorbesc de cei de la gara, dar in general poti gasi si un servicii de taxi acceptabile.  Ma uitam ca dupa vreo 400 de curse am rating 4.97 din 5, stiu si eu cu ce am deranjat vreo 2-3 soferi, eu nu-mi amintesc sa fi dat macar o data 4 stele la vreun sofer si nici cand sun dupa ei nu ma supar ca GPS-ul ii trimite pe camp, sunt un dragut cum s-ar zice.

Ma pun si in locul lor, sa iei un client beat sau de pe santier care iti mai face si reclamatie, apoi tot tu esti luat la intrebari ca sofer, chiar nu mi se pare ok.  Totusi ca o concluzie dupa un an de UBER la Brasov, imi place si mentin inca opinia ca se poate si mai bine cu interesul, putin de la autoritati, putin de la UBER, restul de la soferi si clienti si va fi bine pentru toata lumea.

Primii fulgi de nea au cazut in oras deci #maiBineiaUber !

Ce iti trebuie pentru a chema un Uber?

  • – Descarcă aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici
  • – Cu Uber nu ai nevoie de numerar! Adaugă cardul tău bancar în cont – totul în deplină siguranță
  • – Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uber-ul tău vine spre tine, în timp real
  • – Bucură-te de drum! La destinație, tot ce trebuie să faci este să cobori! Nu e nevoie să plătești cu numerar, și nici să lași bacșiș
  • – La final, vei primi pe email un sumar al cursei care conține suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație.
  • – Ai nevoie de factură fiscală? Nimic mai simplu! Accesează contul tău online de utilizator, selectează cursa și apasă butonul “Descarcă factură”
  • – Nu în ultimul rând, nu uita să oferi un rating șoferului partener! Feedback-ul tău ne ajută să menținem standardele Uber ridicate și să ne asigurăm că experiența ta este magică de fiecare dată

ps. Daca nu ai incercat Uber pana acum, fă-ți cont aici si foloseste codul Uber36fit si ai prima cursa gratuita in limita a 15 lei!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!