Trupa VUNK revine la Brașov pe 20 aprilie!

Trupa VUNK revine la Brașov pe 20 aprilie!

Trupa Vunk se întoarce la Brașov de data aceasta pentru prima dată la Kruhnen Musik Halle. Se va întampla pe 20 aprilie 2018.

Chiar îmi era dor de băieții de la VUNK care de-a lungul timpului au avut câteva concerte cu adevărat speciale, iar muzica lor îți dă un “vibe” pozitiv de fiecare dată, deci abia aștept să sosească la Brașov stați pe aproape pentru că vom avea și un concurs cu o invitație, doua la concert!

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul clip viu, primul afiș realizat exclusiv din gifuri, concertul indoor cu cea mai mare participare a unui public plătitor din România, primul concert filmat folosind tehnologia 360 – virtual reality, un turneu național acustic sau primul videoclip filmat live pe Facebook în februarie 2017 pentru piesa “ Camera ei. “. În plus Vunk este prima formație românească premiată pentru o campanie creativă de comunicare, “Orașul Minunilor”, la Gala PR Awards.

Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi inovații tehnologice și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul multor săptămâni: “1000”, “Baladă pentru o minune”, “Lacrimi de coniac”, “Vreau o țară ca afară”, “Pleacă”, “Așa, și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”.

În perioada următoare trupa VUNK vor avea câteva proiecte interesante despre care m-am gândit că vreți să aflați și voi:

  • “Jur să spun adevărul” primul documentar al unei formații românesti.  Documentarul prezintă istoria VUNK, trupa premierelor și inovațiilor din muzica romanească, din 1989, de când fondatorii trupei, Cornel ILIE și Nicu Sarghea, erau în clasa a patra, și continuă cu tot procesul firesc al oricărui artist care-și dorește să traiască pentru muzică și din muzică.

Vor fi filmări din toate perioadele carierei, începând cu participarea la “Cântarea României” din 1988 și continuând cu momente cheie din 1989, 1990, 1992, 193, 1994 etc, până în prezent. Povestim despre curajul de a experimenta lucruri noi, despre cât de greu este să te depășești an de an, despre prietenie și încredere. Documentarul va fi lansat la TIFF pe 28 mai.

  •  concert rock simfonic, CAMELEOM, ce va avea loc pe 24 mai, la Arenele Romane. Cameleomul este o nouă specie de oameni, acei oameni care nu ascund ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, stările, speranțele, visele, așteptările, reușitele, fără să încerce sa le ascundă. Spectacolul povestește transformarea unui om și a emoțiilor prin care trece în fiecare zi de la răsărit pana în noaptea ce urmează.

Revin spre voi cu surprize și noutăți legate de concert și vânzarea biletelor!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!