Tombola “Vacanță în doi, în Delta Dunării!”

Tombola “Vacanță în doi, în Delta Dunării!”

Sejur Delta Dunarii

“Cinema One iți oferă șansa de a petrece trei nopți în Delta Dunării! Tot ce trebuie să faci este să vii la film în perioada 3 – 14 mai 2016, să completezi talonul de participare primit la casierie și poți fii tu cel care caștigă excursia prin tragere la sorți, în data de 15 mai 2016.”

Mecanismul :

Persoanele, care achizitioneaza un bilet la film, la Cinema One, in perioada 3 Mai 2016 – 14 Mai 2016, pot lua parte la aceasta campanie promotionala. Fiecare persoana va primi odata cu bonul fiscal, un flyer cu campania “Vacanta in doi, in Delta Dunarii”, care include si un talon de inscriere la tombola sau mai multe, in functie de numarul de bilete achizitionate. Participantul va completa talonul de inscriere si il va depune in urna special amenajata, langa casele de bilete Cinema One.

  • Taloanele pot fi introduse in urna intre orele 10:00 si 23:30, in intervalul 03 Mai 2016 – 14 Mai 2016.
  • Inscrierea (depunerea taloanelor in urna) se va face exclusiv in perioada Campaniei. Se va acorda cate un talon de participare pentru fiecare bilet la film.
  • Acest talon va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume, prenume, telefon, email, localitate, judet, bilet film Cinema One (nr./data) si acordul pentru prelucrarea datelor.
  • Fiecare persoana poate completa un singur talon de participare, pentru fiecare bilet la film detinut de acesta, in perioada promotionala.

La finalul campaniei, duminica, 15 Mai 2016, ora 14:00, se va organiza o tragere la sorti manuala. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unui reprezentant al organizatorului si unui notar public. Tragerea la sorti este un eveniment public. La cerere, orice persoana poate participa la acest eveniment. Cererea va fi facuta, in scris, la adresa Organizatorului, cu minimum 48 de ore inaintea desfasurarii evenimentului respectiv.

In cadrul acestei trageri la sorti se va desemna un castigator si trei rezerve.

Organizatorul isi declina orice raspundere, in situatia in care oricare dintre Participantii desemnati castigatori nu raspund la apelurile reprezentantilor Organizatorului, nu se afla in aria de acoperire a operatorului telefonic sau pentru orice situatii in care Participantii castigatori nu pot fi contactati prin telefon in termenul de 3 zile lucratoare.

Pentru validarea castigatorilor este necesar ca datele oferite la primul apel al organizatorului, la care s-a primit raspuns, sa coincida cu datele din talonul de participare cu care Participantii castigatori s-au inscris in Campanie.

Premiul Campaniei va fi inmanat castigatorilor numai in baza unui proces verbal de predare-primire care contine datele de identificare ale castigatorilor, bonurile fiscale emise de Cinema One, precum si semnaturile de primire si de predare ale castigatorilor, respectiv a reprezentantului Organizatorului. Refuzul de a semna orice document ce atesta atribuirea efectiva a premiului catre castigatori, conduce la pierderea dreptului castigatorilor de a intra in posesia premiului.

Numele castigatorilor va fi postat pe pagina de Facebook www.facebook.com/cinemaonebrasov si pe site-ul www.cinemaone.ro/Concurs/.

 Regulamentul complet il gasiti pe www.facebook.com/cinemaonebrasov/notes/  si pe site-ul www.cinemaone.ro/Concurs/.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!