TiMAF 2013 – Dance Evolution cu Baletul Edi Stancu

TiMAF 2013 – Dance Evolution cu Baletul Edi Stancu

TiMAF 2013

Dance Evolution cu Baletul Edi Stancu

Organizatorii Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania anunță spectacolul Baletului Edi Stancu- Dance Evolution în cadrul TiMAF. Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților pe 3 Octombrie 2013 începând cu ora 20:00.

Cunoscută la nivel național drept una dintre cele mai bune trupe de balet din țară, Baletul Edi Stancu și-a rezervat un loc aparte pe scena dansului datorită performanțelor demonstrate în cadrul unor emisiuni precum „Românii au Talent” sau „Dansez pentru tine”.Această performanță va fi adusă și pe scena culturii de la Cluj-Napoca.

Anul acesta la TiMAF, Baletul Edi Stancu va prezenta pe 3 Octombrie la Casa de Cultură a Studenților spectacolul „Harap-Alb- de la clasic la modern”, o călătorie fantezistă care are menirea de a te aduce în universul mișcării. Carismaticele personaje ale poveștii sunt întruchipate cu măiestrie de dansatori talentați, fiecare având stiluri foarte diferite în expresia mișcării. Detalii despre bilete se pot găsi pe site-ul TiMAF www.timaf.com sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/MusicArtFest

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania se bazează pe un concept unic axat pe diversitatea a 10 arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură. Urmând tradiția anului trecut, publicul are șansa de a face cunoștință cu frumusețea celor 10 arte prin intermediul celor trei componente principale: main eventul, în cadrul căruia vor fi invitați artiști de renume național și mondial pentru a face demonstrații  în domeniile pe care le reprezintă, componenta competițională, prin intermediul căreia TiMAF va ajuta la promovarea și lansarea tinerilor artiști și totodată la stimularea creativității acestora și nu în ultimul rând, cea de a treia componentă este cea  educațională. La această componentă, artele TiMAF sunt promovate prin intermediul unor workshopuri susținute de instructori din fiecare domeniu, în încercarea de a atrage un public cât mai divers spre cultură.

Până acum Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania s-a bucurat de un real succes prin intermediul unor evenimente precum: Edvin Marton- The 3 million dollar violin show, TiMAF Open Air, Workshop de tango argentinian, Atelier de scriere de poezie etc.  Viitoarea capitală a tineretului va fi în continuare gazda unor evenimente menite să educe publicul și nu în ultimul rând să îl implice pe acesta în activități diverse în perioada 27 Septembrie-13 Octombrie.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!