Noi televizoare SMART de la Kruger&Matz

Noi televizoare SMART de la Kruger&Matz

Sunt sigur că sunt persoane care nu au auzit de Kruger&Matz, echipa aceasta va rămâne de suflet pentru mine, știți doar că am rămas fără laptop de o săptămână și mă descurc cu un device 2in1 micuț dar pot scrie taman de la Kruger&Matz. Mulțumesc!

Primele televizoare au apărut în portofoliul Kruger&Matz în 2014. De atunci, oferta s-a extins constant, incluzând noi modele cu ecran mare de 65 inch și rezoluție Ultra HD. Au apărut modificări și în ceea ce privește locul de producție.

Astfel, de la începutul lui 2017, asamblarea televizoarelor Kruger&Matz se face în Polonia. Acum mergem un pas mai departe și introducem în ofertă modele SMART și cu diagonală de până la 75 inch.

Kruger&Matz și-a extins oferta cu patru modele de televizoare SMART cu diagonala de 43″, 55″, 65″ și 75″. Televizorul cu ecran de 43″ este Full HD, celelalte au rezoluție 4K.

În plus, aceste modele folosesc tehnologia HDR care garantează un contrast mai ridicat, o gamă mai largă de culori și o claritate mai mare, astfel încât imaginile pe care le urmărești vor fi și mai realiste.

Televizoarele Kruger&Matz sunt dotate cu tuner DVB-T2 H.265, DVB-C și DVB-S2 ce permit prinderea canalelor TV transmise terestru, prin cablu sau satelit (datorită slotului CI+) fără să fie nevoie de un decodor suplimentar. Mai mult, dotarea cu o serie de intrări și ieșiri, inclusiv AV, USB, 3 x HDMI, coaxial, RF, pe componente permite conectarea de dispozitive suplimentare, transformând televizorul tău într-o adevărată platformă multimedia.

Ceea ce atrage atenția este funcția SMART TV. Datorită modemului Wi-Fi încorporat poți lega cu ușurință televizorul la rețea, accesând browserul web, YouTube și contul de Netflix (dacă ai abonament). Funcția de display Wi-Fi îți permite să transferi wireless conținut de pe dispozitive mobile direct pe ecranul televizorului tău. Astfel poți urmări pe ecran mare filmările video și pozele salvate pe smartphone, sau chiar să te bucuri de jocul preferat.

Datorită designului subțire, modern, orice televizor Kruger&Matz va arăta bine fie că îl așezi pe o comodă TV, sau îl montezi pe perete. În plus, designul modelelor de 55″ și 75″ este realizat din aluminiu.

Acum, modelul de 65″ este disponibil în magazinul online oficial Kruger&Matz www.krugermatz.ro la prețul de 3 999 Ron. Modelele de 43″ și 55″ sunt disponibile la prețul de 1499 Ron și respectiv 2499 Ron, în timp ce televizorul cel mai mare, cu ecran de 75″ este disponibil la prețul de 9,999 Ron.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!