Târgul de Turism Touristica la Polus Center

Târgul de Turism Touristica la Polus Center

Târgul de Turism Touristica la Polus Center

Târgul de Turism Touristica la Polus Center

Cluj-Napoca, 20 noiembrie 2013 – Sfârșitul de săptămână aduce la Polus Center cea de-a 9-a ediție a Târgului de Turism Touristica. Clujenii vor putea alege dintre ofertele speciale pentru vacanță cu până la -35% reducere.
Polus Center Cluj împreună cu Libero Events organizează în weekendul 22 – 24 noiembrie cea de-a 9-a ediție a Târgului de Turism Touristica.

Fie că doresc să petreacă un weekend la munte, preferă ski-ul în Austria sau destinația perfectă ar fi o țară exotică, clienții centrului comercial vor putea alege cea mai atractivă ofertă pentru vacanța de iarnă, cu până la -35% reducere. Clujenii pot alege să petreacă sărbătorile de iarnă chiar “acasă la Moș Crăciun”, la o fermă de reni, în Laponia sau pot alege ca noaptea dintre ani să o petreacă departe de zăpadă, într-o destinaţie exotică, prin alegerea unui sejur în Dubai.

Dacă preferă însă vacanțele acasă, la târg vor avea ocazia să aleagă și dintre ofertele pensiunilor, hotelurilor sau reprezențantelor turistice locale.Mai multe informații despre programul evenimentului se găsesc pe www.touristica.ro .

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!