Târgul de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii – DecoShow

Târgul de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii – DecoShow

Târgul de Mobilă

Târgul de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii – DecoShow

Cluj-Napoca, 01 octombrie 2013 – Ediția de toamnă a Târgului de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii – DecoShow are loc în acest weekend la Polus Center. Evenimentul reunește profesionişti în domeniu, producători, retaileri și reprezentanți ai atelierelor de design, de la care clienții centrului comercial vor beneficia de consultanță de specialitate.
În perioada 4-6 octombrie 2013, Polus Center împreună cu Libero Events organizează ediția de toamnă a Târgului de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii – DecoShow.

Timp de trei zile, clujenii vor putea sta de vorbă cu profesionişti în domeniu, producători, retaileri și reprezentanți ai atelierelor de design și amenajări de la care vor afla care sunt cele mai noi tendinţe în designul interior. Totodată în cadrul evenimentului cei interesați vor putea achiziţiona mobilier şi decoraţiuni interioare la preţuri speciale.
Aici vor fi expuse spre vânzare produse pe gustul şi nevoia fiecăruia, de la mobilier și electrocasnice, până la covoare naturale, saltele ortopedice, parchet, gresie, marmură sau piatră naturală şi chiar soluţii de mobilier la comandă.

DecoShow se va desfășura în zona de food court a centrului comercial și va fi deschis pentru public zilnic, între orele 10.00 și 22.00.
Mai multe detalii pe www.decoshow.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/DecoShowRo.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!