Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări – Acasă de la A la Z

Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări – Acasă de la A la Z

Târgul de Imobiliare

Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări – Acasă de la A la Z are loc în acest weekend la Polus

Cluj-Napoca, 24 septembrie 2013 – Weekendul 27 – 29 septembrie aduce la Polus Center cel mai important eveniment imobiliar al anului: Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări – Acasă de la A la Z. Timp de trei zile clujenii interesați de cumpărarea sau construirea unei locuințe vor putea consulta ofertele celor peste 25 de expozanți din diverse domenii prezenți la eveniment.
Au mai rămas doar câteva zile până la deschiderea celui mai important eveniment dedicat imobiliarelor, construcțiilor și amenajărilor. În perioada 27 – 29 septembrie 2013, Polus Center Cluj va găzdui cea de-a doua ediție a Târgului Acasă de la A la Z.

Expoziția înglobează tot ce poate cuprinde domeniul imobiliar, de la proiectare și materiale de construcții, idei de amenajări interioare și exterioare sau case, până la apartamente și vile puse la dispoziție de constructor.
În cadrul evenimentului vor fi prezenți peste 25 de expozanți din diverse domenii ce vor aduce oferte tentante pentru toți cei interesați de cumpărarea sau construirea unei locuințe.

Printre participanții celei de-a doua ediții se numără: Welt Imobiliare – agenție imobiliară cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Tatami Pro – firmă care comercializează soluții inovative pentru amenajarea camerei copilului, Dos Solar Strom – comercializează panouri fotovoltaice, DDS Construct – dezvoltator imobiliar cu proiecte rezidențiale de excepție, Evoterm – distribuitor autorizat uși Porta Doors, ferestre Salamander și Rehau, En Ville Residence – ansamblu rezidențial cu apartamente în vilă, de 2 și 3 camere, Dragus – firmă producătoare de panouri radiante cu infraroșu, Coldwell Banker – agenție de consultanță imobiliară, Cemacon – producător de materiale de construcții, Edil Imobiliare – agenție imobiliară care va oferi promoții pentru tineri și investitori, RoSol Energy – comercializează panouri fotovoltaice, Millenium Glass – aduce în premieră, jaluzele și produse inovatoare pentru ferestrele pasive, Ecoinstal It Consult – comercializează pompe de căldură, încălziri în pardoseală și soluții pentru case pasive, Citadela Residence – ansamblu rezidențial care va oferi 8% discount la contractele semnate pe parcursul târgului, Fontana Residence – aduce două proiecte de excepție, doar în cadrul acestui târg, Casa de Insolvență Transilvania va prezenta proiectele: Mao Life, Sun City și Mănăștur Vest Panoramic, Conpac Arhitect – firmă de proiectare și execuție, cu servicii all inclusive – pentru perioada târgului la contractele pentru execuția unui imobil proiectul este bonus, BCR – oferă credite ipotecare, precum și soluții viabile de finanțare, Ambient – partener principal al acestui eveniment, ce va prezenta programul Ambient Total.

“Acest eveniment este o ocazie foarte bună de a afla informații despre modul în care se construiește și se dotează corespunzător o locuință, care sunt costurile pentru construcție și amenajare, dar și costurile, avantajele și beneficiile achiziției unei case de la agenție sau dezvoltator.” au declarat organizatorii.

Târgul Acasă de la A la Z va avea loc în weekendul 27 – 29 septembrie 2013, în zona de food court a centrului comercial, între orele 10:00 la – 22:00.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!