Târgul de Turism Touristica la Polus Center

Târgul de Turism Touristica la Polus Center

Târgul de Turism

Târgul de Turism Touristica la Polus Center
Clujenii sunt așteptați să își pregătească planurile de vacanță la cea de-a 8-a ediție a Târgului de Turism Touristica, ce va avea loc weekendul acesta la Polus Center.

Cel mai important eveniment de profil din afara capitalei, Târgul de Turism Touristica, revine la Polus Center, între 22 și 24 martie 2013.
Ediția de anul acesta reunește peste 60 de expozanți: agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri și publicații de profil, ce au pregătit o gamă largă de oferte turistice menite să satisfacă și cele mai exigente preferințe.

Clienții centrului comercial sunt așteptați cu diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, destinaţii exotice, croaziere, city-break-uri, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business cu reduceri aplicate în cadrul târgului de până la 35 %. În plus, în cadrul ediției de anul acesta, clujenii vor putea alege și una dintre vacanțele tailor made ce sunt croite exact pe măsura dorințelor și a bugetului acestora.
Evenimentul se va desfășura în zona de food-court a centrului comercial.
Mai multe informații despre programul evenimentului puteți găsi pe www.touristica.ro

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!