Swimathon pentru HOSPICE Casa Sperantei

Swimathon pentru HOSPICE Casa Sperantei

Hospice

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei organizeaza Swimathon-ul de caritate duminica, 25 noiembrie 2012, incepand cu ora 10.00, la piscina Aqua Blue din Sacele.

Swimathonul este un eveniment de strangere de fonduri dedicat unui public larg. Oamenii se pot inscrie fie ca inotatori, fie ca sustinatori.

Inotatorii inscrisi in acest eveniment trebuie sa parcurga un numar cat mai mare de bazine intr-un anumit interval de timp si trebuie sa-si adune cat mai multi sustinatori care sa ii spijine prin donatii pentru efortul depus.

Se pot dona sume mici pentru fiecare lungime de bazin parcursa de inotator (ex.1/2/3 etc lei pentru fiecare lungime de bazin), dar si sume fixe, care sa nu fie influnetate de numarul de bazine parcurse.

Pentru echipele care se formeaza din companii, compania poate alege sa sustina reprezentantii printr-o sponsorizare.

Toate donatiile vor fi utilizate in sprijinul persoanelor care sufera de boli incurabile, aflate in ingrijirea Hospice Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!