#DoneziAlergPentruTine

 

Scopul campaniei

De când mă știu nu mi-a plăcut să mă plâng de ceva și nici nu îmi place să îmi asum beneficii gratuite, mai degrabă am susținut gratuit multe proiecte frumoase prin voluntariat sau cum am avut eu posibilități. Pentru cine nu îmi cunoaște povestea de mai bine de un an alerg pentru viață, după ce în viața mea a intrat o formă rară de cancer din cauza  căreia am trecut deja prin 3 intervenții chirurgicale, vreo 30 de ședințe de radioterapie, iar în prezent sunt sub tratament prin imunoterapie din 2 în 2 săptămâni cu un medicament nou.

Din discuțiile cu câțiva medici și conform ultimelor studii clinice, acest tratament ar avea o acțiune mult mai benefică dacă s-ar administra în combinație încă un medicament care momentan nu este compensat la noi în țară, așa că m-am gândit să strâng bani să mi-l cumpăr singur, prețul este numai pentru o doză de 50mg aproximativ 5000€, iar pentru o doză de 200mg aproape 20.000€, încă nu am aflat doza care s-ar putea aplica în cazul meu după 6 luni de tratament prin imunoterapie. Deci după un calcul simplu suma minimă ar fi în jur de 80.000 lei iar cea maximă de 320.000 lei!

Așa că m-am gândit să fac o mică campanie de strângere a acestor fonduri, am lansat pe 9 februarie 2018 campania #DoneziAlergPentruTine în care cum spune și titlul eu alerg pentru cei care nu au timp, nu sunt motivați poate într-o zi să iasă la mișcare, între timp nu mai sunt singur, alături de mine au venit alți alergători care au devenit fundraiseri, iar la rândul lor aleargă contra unei donații un număr de kilometri rezervați de cei care donează.

Devino fundraiser

Dacă vrei să devii fundraiser trebuie doar să lași un comentariu la acest articol sau îmi poți lăsa un mesaj pe pagina de facebook. Misiunea ta va fi ca și a mea să îi motivezi pe cei din jurul tău să te scoată la o alergare contra unei donații de 25lei pentru un kilometru pentru această campanie.

Știu că sunteți dornici să mă ajutați înainte de a face acest pas trebui să înțelegeți că scopul acestei campanii nu este să strâng kilometri pe care îi alerg eu sau voi, ci de a strânge fonduri din donațiile pentru acesti kilometri, faptul că suntem mulți și alergăm kilometri zilnic nu îmi plătesc tratamentul pentru care strâng bani!

Fundraiser pentru #doneziAlergPentruTine

Dat fiind faptul că eu nu pot alerga în acest moment mai mult de 15-20km pe săptamână, dacă numărul de kilometri rezervați prin donații este mai mare aceștia vor fi preluați de fundraiserii mei. În acest moment sunt 18 iubitori de mișcare care aleargă kilometrii care sunt rezervați prin donații de cei care doresc să ajute

Alergările mele le puteți urmări și pe Strava, în general alerg marți sau joi 5-6km și în weekend 10km  (excepție în săptămâna de tratament când nu alerg joi pentru că este zi de tratament), pe facebook poți urmări postările despre campanie prin hashtag-ul #donezialergpentrutine pe care eu și fundraiserii îl folosesc în postările despre alergări.

 

Unde poți dona(rezerva km)?

  •  prin SMS  Trimite sprijina 1002 numele tau la numerele – Orange7560  sau   Vodafone7410  *(nu folosiți diacritice, se poate da sms doar din țară! Se poate dona doar suma de 10€ prin care rezervi automat 2km)
  •  platforma online GoGetFunding, unde poți dona o singură dată sau poți face o donație cu recurență automată în fiecare lună, suma e la alegerea ta!
  •  pe contul meu în lei deschis la ING Brașov – IBAN  RO56INGB0000999907449600 pe numele Cadar Robert Daniel
  •  pe contul de paypal  paypal.me/CadarRobert

Va rog la donații să speficicați la observații textul “donezialergpentrutine” ca să știu că prin donație se rezervă kilometri!

*Grafica acestui articol va conține cifrele campaniei care vor fi actualizate în fiecare săptămână cu statusul fondurilor strânse, donatori, fundraiseri, ture de alergare etc.!

Rezervă acum kilometri sau dă vestea mai departe !