Susţin Social Media Summit Braşov

Susţin Social Media Summit Braşov

 

In 2012, se implinesc doi ani de la prima editie Social Media Summit. In tot acest timp am cunoscut oameni minunati la Timisoara, Cluj, Iasi si Sibiu, ne-am distrat si ne-am imprietenit la cele mai “conectate” tabere de la Paraul Rece: Social Media Summer Camp si Social Media Snow Camp. Va asteptam la prima editie Social Media Summit Brasov!

Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale! Cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania te asteapta la Brasov pentru o zi dedicata social media. Vei cunoaste influencerii care fac diferenta si secretele campaniilor de word of mouth. Te asteptam la prima editie a Social Media Summit Brasov!

Data: 31 Mai 2012 –   Locatie: Hotel Ramada, Brasov

Inscrierea la Social media Summit este gratuita si se face prin rezervarea si confirmarea unui loc in sala.

Te invitam sa trimiti un email la adresa – gabriela.matei@revistabiz.ro cu subiectul Social Media Summit Brasov. Vom avea nevoie de datele tale de contact (nume, prenume, companie, functie, telefon, blog) si de un paragraf despre ce subiecte sunt interesante pentru tine la eveniment. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Program

09.00 – 10.00 – Inregistrare

10.00 – 11.00 Conferinta 1: Social Media locala si relevanta

Cat de importanta este crearea si consolidarea comunitatilor locale in social media pentru generarea unui ecosistem online regional care sa furnizeze continut relevant pentru publicul local si national. Metode prin care iti poti creste influenta in mediul online.

Speakeri:
* Ovidiu Eftimie, Jurnalist si blogger brasovean, www.eftimie.net
* Tudor St. Popa, Blogger din Sibiu, www.cemerita.ro
* Nechita Gabriel, Consultant de marketing, www.drconsultants.ro
* Marta Usurelu, Redactor-Sef, Revista Biz, www.revistabiz.ro

11.00 – 11.30 Invitat special – Vali Petcu, Blogger, www.zoso.ro

11.30 – 12.00 – Pauza de cafea

12.00-13.30 Conferinta 2: Social Media pentru Companii

Care sunt strategiile potrivite pentru a folosi la maxim oportunitatile oferite de social media pentru companii? Cum sa folosesti platformele cheie in social media pentru business-ul tau? Cum implici bloggeri intr-o campanie de marketing? Ce asteapta companiile de la social media?

Speakeri
* Ioana Bondrila, Staropramen
* Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR
* Georgiana Gheorghe, Corporate Communication Manager, Danone
* Cristian Manafu, Social Media Consultant, The Connector & Partners, www.manafu.ro
* Adrian Ciubotaru, blogger, www.adrianciubotaru.ro

13.30 – 14.30 – Pauza de masa

14.30 – 16.00 Conferinta 3: Cum lucreaza bloggerii cu brandurile

Cum folosesti brandul personal ca locomotiva pentru alte branduri? Cum transformi o pasiune intr-un blog de succes si, apoi, intr-un business? Capcana cifrelor – cat public sau ce public “livrezi” brandurilor?

Speakeri
* Victor Kapra, Consultant online, www.victorkapra.ro
* Cristina Bazavan, Blogger, www.bazavan.ro
* Mugur Patrascu, Owner,  iLeo
* Ioana Manoiu, Managing Partner, GMP PR

Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si mai mult de 4 milioane utilizatori de Facebook in Romania, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising. Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand.

Cum ar putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Este LinkedIn locul in care un antreprenor poate gasi parteneri de business de incredere? Se poate o afacere promova in 140 de caractere sau mai putin? Ce asteptari au de la Social Media si cum folosesc companiile retelele sociale pentru pentru a se promova?

Sursa: www.bizforum.ro/smsbrasov

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!