Surprize la Oktberfest 2013 Brasov

Surprize la Oktberfest 2013 Brasov

Oktberfest 2013 Brasov

„Battle of the Kronstadt Bands”

„Tinerii muzicieni din Brasov se vor lupta in cantece, sabiile le vor fi chitarile, scuturile le vor fi cinele – batalia trupelor din Orasul Coroanei se va purta pe scena festivalului Oktberfest, miercuri 11.09.2013”

Incepand cu ora 17:00 cortul se va umple de tineri talentati si/sau iubitori de muzica buna. Stilul abordat de cele 6 trupe care vor urca pe scena este pop-rock compozitii proprii sau coveruri – un concept care a prins foarte bine pe piata muzicala din Brasov. Oktoberfest doreste sa promoveze aceste tinere talente si sa decida care va fi trupa care merita la anul sa incante publicul alaturi de trupele germane invitate. Vom avea concurenti precum Ringtone, Za Band, Fashion Band, s.a. care se pregatesc intens pentru a castiga marele premiu.

Jurizarea se face de catre un profesor la Conservatorul de muzica din Brasov, un membru din media brasoveana,  un reprezentant al sponsorului concursului si un artist foarte indragit de intreaga Romanie si nu numai care isi are radacinile si s-a nascut in Scheii Brasovului – o surpriza pe care va invitam sa o descoperiti in data de 11.09.2013 la Oktobefest.

Nu ratati, se lasa cu muzica buna!

Oktberfest 2013 Brasov

Misss Oktoberfest!!!

 „Nu conteaza cati ani ai, cati bani ai, nu trebuie sa fii model ca sa participi la Miss Oktoberfest singura conditie este sa fii amuzanta si sa te distrezi cu noi”

Anul acesta Miss Oktoberfest este cel mai asteptat moment al festivalului.  Probelele sunt cele mai traznite si premiile pe masura. Miss Oktoberfest si-a mai chemat inca o prietena – Miss Heidi – oare cine va castiga aceste premii? Sa ne amintim si de Miss Popularitate premiu care in 2011 a revenit doamnei Genoveva in varsta de 64 de ani.

Sweet karaoke – sau a canta iodlere cu gura plina de turta dulce este doar una dintre probe. Concursul se va desfasura in fiecare sambata incepand cu ora 18:00. Atmosfera se va incinge cand fetele vor defila imbracate in Dirndl – costumul bavarez specific. Castigatoarele sunt alese de catre public prin aplauze.

Anul trecut castigatoarei i s-a montat un dozator de bere la ea acasa si timp de o luna acesta a fost alimentat cu bere de catre sponsorul principal Ciucas. Sunteti curiosi sa aflati care a fi marele premiu in 2013?

Veniti la Oktoberfest!!!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!