Strauss Festival Orchestra Vienna la Brasov

Strauss Festival Orchestra Vienna la Brasov

Strauss Festival Orchestra Vienna

Distinsul ansamblu Strauss Festival Orchestra Vienna revine, pentru al patrulea an consecutiv, în România. Braşovenii sunt invitaţi la un concert splendid, pe 16 decembrie, la Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”, începând cu ora 19.00.

În acest an, ne vom bucura de un invitat special în concertul Vienna Classic Christmas: soprana Irina Iordăchescu. Aceasta este recunoscută pe plan naţional şi internaţional pentru calităţile vocale şi interpretative remarcabile. Spectacolul Vienna Classic Christmas, prezentat de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Crăciun care pregăteşte auditoriul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză.
Strauss Festival Orchestra te va face să îţi doreşti să te ridici şi să valsezi, purtându-te într-o călătorie imaginară în lumea fastuoasă a balurilor imperiale. Asigură-te că vei trăi o seară magică, de neuitat!
Vienna Classic Christmas – Trăieşte un Crăciun de poveste! Duminică, 16 decembrie, ora 19.00, la Teatrul Dramatic “Sica Alexandrescu” din Braşov.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la următoarele preţuri: categoria VIP: 200 lei, categoria I: 150 lei, categoria a II-a: 100 lei.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol.

sursa: Mytex.ro

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!