Știu cum încep sărbătorile iarna aceasta! #BizSMScamp

Știu cum încep sărbătorile iarna aceasta! #BizSMScamp

Stiu ca o sa va ganditi ca vin cu povesti de sarbatori, insa nu e chiar asa, incep sa va spun despre ceva frumos din vara. In luna iulie mi-am permis asa la invitatia Martei Usurelu sa imi indeplinesc un vis care avea ceva radacini inca din copilarie, acela de a merge intr-o tabara.

Nu a fost chiar tabara la care va ganditi voi din copilarie, ci o tabara de social media, organizata de cativa ani buni de echipa BIZ. Recunosc ca aveam si asta in plan de mult, dar viata asta se pare ca nu ne ofera mereu ce ne dorim.

Totusi prin vara s-au aliniat planetele si am fost si eu in tabara de Social Media la Paraul Rece, cum s-ar zice la o aruncatura de bat de casa. Nu intru in detalii e greu de definit in cuvinte cu ce oameni te intalnesti acolo si ce relatii/proiecte se leaga acolo, eu sunt unul din exemple, va povestesc intr-o zi .

Totusi sa revenim la iarna, zapada, anotimpul rece pentru ca in perioada 7-10 decembrie ma intorc la Paraul Rece pentru editia de iarna a taberei adica Social Media Snow Camp, am si motive sa sarbatoresc mai ales ca am primit de curand vesti bune din lupta mea impotriva cancerului.

Deci ma intorc dupa 10 decembrie plin de energie pregatit de data asta cum se cuvine pentru sarbatorile de iarna. Aaaa da, am uitat sa va spun ca nu mai sunt locuri in tabara, sunt multi oameni faini si se ocupa repede, acum nu vroiam nici sa va fac in ciuda, dar daca nu veniti macar o editie in tabara nu stiti ce pierdeti!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!