Stilul de viață sănătos se întreține la BELAQVA!

Robert Cadar November 24, 2017
0 people like this post

Cum am scris intr-un articol anterior, am depasit borna de 500km alergati in acest an, chiar in ciuda formei de cancer cu care ma lupt. Poate alt bolnav de cancer ar fi renuntat la lupta asta complicata, nu e cazul meu. Alergarea este ca un medicament pentru mine, desigur unul suplimentar si totusi m-am gandit ce sa fac in aceasta iarna pe langa alergare, ceva care ar putea sa ma ajute sa imi recapat din mobilitatea bratului si a umarului stang care au fost afectate in urma primei operatii cand tumora primara mi-au afectat si un nerv spinal responsabil cu partea asta de coordonare (umar, clavicula stanga)

E greu, la alergare folosesc bratele insa as dori ceva mai mult pentru brate, nu m-as baga la forta in sala, mi se pare un pic prea mult, apoi m-am gandit la ski pentru ca si acolo folosesti bratele, frigul imi place desi am ceva provocari din cauza kilogramelor pierdute si resimt cel mai tare acest lucru tot la extremitatile bratelor, asa ca … m-am gandit la inot.  Am mai avut niste incercari in copilarie si anul trecut la piscina de la BELAQVA sa ma apuc de inot, insa cand o faci de capul tau nu este acelasi lucru ca atunci cand esti coordonat si supravegheat de cineva.

Ei bine, incepand din aceasta luna echipa de la BELAQVA mi-a oferit suportul de a practica inotul, iar eu bineinteles ca am sa va tin la curent cu aceste antrenamente si ne vom bucura impreuna cand am sa reusesc sa dau si eu o lungime de bazin (parca 25m) sincer nu e mult, dar ca efort este pentru mine e destul, asa ca o voi lua pas cu pas alaturi de trainerul meu. Tocmai am fost sa-mi ridic abonamentul si am observat o oferta de nerefuzat in aceasta valabil de azi!

Abonamentul Active Nautix pe 3 luni care include fitness si piscina este în mod normal 810 lei la BELAQVA Active Wellness este acum la oferta doar 570 de lei! Poti profita acum de aceasta oferta de Black Friday solicitand rezervarea abonamentului pe  www.belaqva.com, deci cum ramane ne vedem la BELAQVA?

  *Oferta este valabila doar in perioada 24-27 noiembrie 2017.

  • 0
  • 1511