Step in2 Salsa Weekend with OLIVER PINEDA – 2nd Edition

Step in2 Salsa Weekend with OLIVER PINEDA – 2nd Edition

Salsa Weekend with OLIVER PINEDA

In perioada 5 – 7 iulie 2013 va invitam cu drag la un eveniment inedit in Romania:

– Step in2 Salsa Weekend with OLIVER PINEDA – 2nd Edition –

Locatia:   Galla Ballroom – ELIANA mall

Evenimentul are loc la Brasov, pe durata a 3 zile (vineri, sambata, duminica), unde il avem ca invitat special pe Castigatorul Titlului de ‘Campion Mondial la Salsa’ de 6 ori (2001 IDO World Salsa Championships in Miami, 2005 World Salsa Open in Puerto Rico, 2005 & 2006 ESPN World Salsa Championships in Las Vegas, 2007 ESPN World Salsa Championships, 2012 – Hong Kong World Salsa Championships).

Cine este OLIVER PINEDA?

Oliver Pineda este un model in lumea salsei, fiind fondatorul celei mai mari academii de salsa din Australia, Latin Motion Dance Academy. Oliver Pineda este instructor, dansator, performer si coregraf recunoscut de catre salseros din toata lumea, cat si pe scena show-urilor televizate: ‘So You Think You Can Dance’ si ‘ Dancing with The Stars’ Australia.

El si-a creeat propriul stil de dans ‘Aussie Style Salsa’, raspandindu-l in toata lumea si fiind astazi recunoscut oriunde pe plan mondial. Este unul dintre cei mai recunoscuti si admirati dansatori si instructori de salsa la nivel international pentru stilul sau unic si pentru tehnica riguroasa pe care si-a dezvoltat-o. De asemenea, Oliver Pineda a fost desemnat ca fiind primul dansator australian care a aparut pe coperta revistei : ‘The Only Australian Lifestyle Magazine about the Latino World’ in editiile 2004 si 2008. In anul 2006 a castigat titlul de ‘Best Male Instructor’, premiu oferit in Los Angeles, in cadrul celui mai mare congres de salsa din lume.
Oliver Pineda a participat la multiple evenimente de salsa din lume, cum ar fi: Los Angeles, Puerto Rico, Elvetia, Spania, Canada, Paris, UK, Dubai, Noua Zeelanda, Japonia, Korea, Portugalia, Insulele Canare, Luxemburg, Cipru, New York si multe altele.

Anul acesta Oliver Pineda soseste pentru a doua oara in Romania, la Brasov. Este o SANSA UNICA pentru noi toti sa-l cunoastem si sa invatam de la el!!!

Ce inseamna Step in2 Salsa Weekend:

V-am pregatit 3 zile si nopti incendiare in care aveti oportunitatea sa invatati de la CEL MAI RENUMIT Instructor international:

 •  workshopuri de tehnica in salsa pentru instructori (Vineri)
 •  workshopuri de salsa, bachata, zouk (Sambata si Duminica)
 •  3 party-uri incendiare (vineri, sambata si duminica)
 •  Cei mai renumiti Dj-i din Romania
 •  Show-uri spectaculoase ale scolilor de salsa din Romania
 •  Show sustinut de Oliver Pineda

Conditii de participare:

Pana la 1 mai 2012:

 • GOLDEN PASS (FP) – 180 lei (10 workshopuri sambata si duminica + 3 party-uri)
 • SILVER PASS (PP) – 100 lei (intrarea la 3 party-uri – vineri, sambata si duminica)

***

 •  Transport: Step in2 Salsa va pune la dispozitia dumneavoastra Shuttle-uri pe traseul: Cazare – Locatie eveniment – Cazare, pentru toate ofertele de cazare pe care vi le-am expus mai sus. Va exista un program al shuttle-ului in fiecare locatie de cazare de pe oferta noastra.
 • Masa: Pe parcusul zilelor de sambata si duminica, intre orele 13:00 – 15:00, se poate servi masa contra cost, in incinta ELIANA mall.
 • Fumatul: In sala de party si la workshopuri fumatul este interzis; va exista loc special amenajat pentru fumatori.
 • Bautura: Am reusit sa obtinem preturi foarte bune la bauturi. Intrarea cu bauturi alcoolice in spatiile alocate evenimentului este strict interzisa.

* Inscrierile se fac la instructorii scolilor din care faceti parte sau la contactele de mai jos

CONTACT STEP IN2 SALSA

INSCRIERI ROMANIA:

 • Luminita Rauca – 0763017523 – inscrieri@stepin2salsa.ro

INSCRIERI INTERNATIONAL:

 • Andra Nicula – 0766665368 – tickets@stepin2salsa.ro

DETALII SUPLIMENTARE:

 • Eduard Kis – 0761617665 – edi@stepin2salsa.ro
 • Alexandra Ichim – 0720530617 – ali@stepin2salsa.ro

Va asteptam cu drag,
              Edi si Ali si Echipa Step in2 Salsa

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!