Step in2 Salsa Weekend cu Oliver Pineda – Editia a II-a

Step in2 Salsa Weekend cu Oliver Pineda – Editia a II-a

Salsa Weekend cu Oliver Pineda

Step in2 Salsa este o şcoală de salsa din Braşov ce a fost fondată în 2010 de către Eduard Kis şi Alexandra Ichim, doi dintre cei mai renumiţi şi apreciaţi instructori din România, motto-ul şcolii fiind: “ Dance with your heart and your body will follow”

Odată intraţi în lumea fascinantă a Salsei, in 2005, Edi şi Ali de la Step in2 Salsa din Braşov şi-au creat propriul stil, fiind foarte apreciaţi de către ceilalţi salseros din ţară şi din străinătate pentru unicitatea lor.

În ianuarie 2010 au apărut cu primul lor show de Paso-Salsa, si de atunci sustin show-uri in premiera pe scena Congresului Naţional de Salsa de la Braşov in fiecare an.

Step in2 Salsa a participat la festivaluri de dans din Bulgaria, Turcia, Germania, Olanda, unde au sustinut show-uri si au predat ore de salsa si bachata, promovandu-si stilul unic si pasiunea pentru dans. In anul 2011, Alexandra a predat la Academia Latin Motion din Australia, alaturi de campionul mondial, Oliver Pineda, pe care Step in2 Salsa l-au avut ca invitat in Romania anul trecut.

Pentru Step in2 Salsa Braşov, dansul înseamnă eleganţă, puritate, dragoste şi nu în ultimul rând dedicaţie şi respect.

Cine este Oliver Pineda ?     

Oliver Pineda este campion mondial la salsa de 6 ori la rând, alături de partenera sa Luda Kroitor, cel mai recent titlu fiind cel obţinut în februarie 2012 la Campionatul Mondial din Hong Kong.

Oliver Pineda este instructor, dansator, performer şi coregraf recunoscut îndeosebi pe scena show-urilor televizate: ‘So You Think You Can Dance’ şi ‘ Dancing with The Stars’ Australia.

Oliver Pineda a predat, dansat şi a participat la multiple evenimente de salsa din lume, cum ar fi: SUA, Puerto Rico, Elveţia, Spania, Canada, Paris, UK, Dubai, Noua Zeelanda, Japonia, Korea, Portugalia, Insulele Canare, Luxemburg, sau Cipru.

In iunie 2012, Oliver a venit pentru prima data in Romania, ca invitat special al evenimentului Step in2 Salsa Weekend. In cadrul evenimentului nostru, el a avut ocazia sa cunoasca ce inseamna Salsa in Romania si sa ia contact cu oameni care isi ghideaza viata din pasiune si dragoste pentru dans. Anul acesta Oliver Pineda soseste pentru a doua oara in Romania, la Brasov. Astfel, Step in2 Salsa Weekend este o SANSA UNICA de a-l cunoaste, de a invata si de a-l revedea pe unul dintre CEI MAI RENUMITI SALSEROS DIN LUME – OLIVER PINEDA.

Cum a fost la Step in2 Salsa Weekend cu Oliver Pineda Event – Editia 1

Primul eveniment organizat de noi, Step in2 Salsa Weekend cu Oliver Pineda, a avut loc anul trecut, in perioada 15-17 iunie, la Brasov. Ne-am bucurat de un success enorm, avandu-l pentru prima oara in tara pe campionul mondial de sase ori la rand, Oliver Pineda. In cadrul evenimentului, in incinta Eliana Mall, au participat 500 de dansatori din Romania si din alte tari, cum ar fi Turcia, Bulgaria, Cipru, Franta. Au participat scoli de salsa din Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Targu Mures,  Constanta, Galati, Satu Mare, Targoviste si Timisoara.

Step in2 Salsa Weekend cu Oliver Pineda – Editia a II-a

A doua editie, Step in2 Salsa Weekend cu Oliver Pineda, inseamna devotament, pasiune si iubire pentru dans. Evenimentul are loc intre 5-7 iulie 2013, la Gala Ballroom – Eliana Mall, Brasov. Impreuna cu Oliver Pineda, multiplu campion mondial la salsa si cel mai renumit instructor, performer si coregraf international, vom creea cea de-a doua editie a evenimentului unic in Romania – Step in2 Salsa Weekend.

Oliver Pineda este din nou invitatul principal al ‘Evenimentului Step in2 Salsa’ din 5-7 iulie 2013 organizat la Brașov, în incinta Eliana Mall, oferind dansatorilor de salsa o nouă abordare a stilurilor de dans pe care ei le practică.

În cadrul acestui festival, Oliver Pineda va susține:

  •         un seminar de tehnică în salsa pentru instructori;
  •         10 seminarii de salsa, bachata și zouk pentru toți iubitorii acestor stiluri de dans latino;
  •         o coregrafie impreuna cu cei mai buni participanti la acest eveniment – proiect nou in Romania;

De asemenea, ‘Evenimentul Step in2 Salsa’ aduce în fața publicului latino cele mai bune și spectaculoase show-uri de salsa / bachata din țară și cei mai renumiți Dj-i din România, în prezența celui mai râvnit instructor, dansator și coregraf de talie mondială

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!