Start înscrieri Webstock 2017!

Robert Cadar July 15, 2017
0 people like this post

Echipa Evensys organizează o nouă ediție Webstock Awards, în cadrul Webstock 2017, competiția oferă recunoaștere celor mai creative și mai inedite proiecte online dezvoltate în Romania în ultimul an!  Deci va dau intalnire pe 29 septembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru o noua editie Webstock, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania si reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Esti asteptat sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

Nominalizările la Webstock Awards se vor accepta până pe 8 septembrie 2017, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online.

Cele 11 categorii în care poate fi înscris un proiect pot fi găsite pe site-ul oficial: http://bit.ly/2ulOzt8 . De asemenea, s-au deschis nominalizarile și pentru Online Personality of the Year, singura categorie unde câștigătorul este desemnat prin votul publicului.

La Webstock 2017 bloggerii au acces gratuit, iar înscrierile se fac pe această pagină. Iar dacă nu ești blogger, biletul de acces este de doar 200 de lei. Un preț mic, calculând după numărul de oameni care va veni și priceperea lor în ceea ce privește online-ul.

Programul evenimentului se regaseste pe site-ul oficial 2017.webstock.ro.

  • 0
  • 667