Stagiu de Arte Martiale la Cluj

Stagiu de Arte Martiale la Cluj

Stagiu de Arte Martiale

Clubul Sportiv Mixed Martial Art’s Transilvania Cluj-Napoca si Federatia Organizatia Romana de Arte Martiale Mixte – FORAMM va invita la Stagiu de Arte Martiale (MMA si Kickbox) sustinut de Luptatorul Profesionist de MMA Valentino Petrescu, instructor de MMA si Kickbox la Ministry of Martial Art’s in  Anglia.

Valentino Petrescu este un luptator profesionist de MMA care a participat la cel mai tare reality show de arte martiale mixte pe plan mondial – TUF – The Ultimate Fighter, fiind component al echipei Angliei. The Ultimate Fighter este organizat de Managerul UFC, Dana White, UFC fiind cea mai tare promotie de MMA – Mixed Martial Art’s din lume.

Stagiul de pregatire va avea loc in sala MMA Transilvania de la Stadionul Cluj Arena. Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la contact@mmacluj.ro, pe www.mmacluj.ro sau tel: 0740358127. Taxa de stagiu este de 100 lei.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!