Spiderman aduce la Polus Academia de Supereroi

Spiderman aduce la Polus Academia de Supereroi

Academia de Supereroi

Eroul tuturor copiilor, Spiderman, vine la Polus Center weekendul acesta. Copiii ce vor accepta provocarea din partea îndrăgitului personaj și vor trece de probele pregătite, vor primi titlul de absolvent al Academiei de Supereroi.
Toți copiii care au visat să devină supereroi vor avea ocazia să afle trucuri și reguli chiar de la personajul lor preferat, Spiderman. Faimosul personaj vine la Polus Center pe 27 și 28 iulie 2013, și îi așteaptă pe cei mici la Academia de Supereroi.

În cele două zile, copiii vor parcurge mai multe probe de curaj și diferite concursuri ce le vor pune la încercare calitățile de supereroi.
La final, micuții ce reușesc să treacă cu succes probele, vor primi diplome de absolvire a Academiei de Supereroi. Din cadrul evenimentului nu va lipsi nici distracția cu pictură pe față, muzică și baloane modelate.
Academia de Supereroi va avea loc în zona de food court a centrului comercial între orele 16.00 – 19.00.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!