”Shopping cu destinația Finlanda” la Polus Center

”Shopping cu destinația Finlanda” la Polus Center

Shopping cu destinația Finlanda

”Shopping cu destinația Finlanda” la Polus Center – doar câteva zile până la marea extragere

Loteria ”Shopping cu destinația Finlanda” se apropie de final. Clienții centrului comercial mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a intra în cursa pentru o excursie în „țara celor o mie de lacuri” și a multor alte premii fabuloase.

Doar până pe 14 iunie 2014, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din centrul comercial din inima Transilvaniei, le aduc șansa clienților centrului comercial, de a câștiga o excursie pentru două persoane la Finland Rally, unul din cele trei locuri la shakedown-ul din cadrul Transilvania Rally, sau unul din cele 60 de cursuri defensive driving alături de piloţii Napoca Rally Academy.

În plus, secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le aduc șansa de a câștiga pe loc unul din sutele de premii instant acordate de către partenerii loteriei publicitare: Stone Creek, Profihairshop, New Look, Brand Gsm, Home Sweet Home, Poveşti cu condimente, L’Occitane, Bigotti, Otter, Sunkiss, Pandora, Optiplaza, Inspiraţia Moldovei, Sony Center, Savannah Drinks, Home and Style, Pietra, Gatta, IQ, Wasabi Sushi, GameWorld, Sofiaman, Escudo, Top Line,  Sephora, Douglas.

Desemnarea fericiților câștigători a marilor premii, reprezentând o excursie pentru două persoane la Finland Rally şi trei locuri la shakedown în cadrul Transilvania Rally, vor avea loc în data de 15 iunie 2014, ora 19.00, iar premierea va avea loc în cadrul festivităţii de premiere a Transilvania Rally 2014 ce se va desfăşura în data de 21 iunie 2014, în parcarea centrului comercial.

Pentru cele 60 de cursuri defensive driving au avut loc extrageri săptămânale, în zilele de 17 mai 2014, 24 mai 2014, 31 mai 2014 și 7 iunie 2014, unde au fost desemnați câte 12 câştigători. Ultima extragere pentru desemnarea câștigătorilor cursurilor de defensive driving vor avea loc în data de 15 iunie 2014, la ora 19.00.

Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat accesând website-ul centrului comercial: www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare coamplex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!