Shopping cu adrenalină la Polus

Shopping cu adrenalină la Polus

Shopping

Shopping cu adrenalină la Polus

 Loteria Shopping cu adrenalină la Polus se apropie de final. Clienții centrului comercial mai au la dispoziție doar 11 zile pentru a se înscrie în cursa celor 20 de cursuri de pilotaj sportiv susținute de Napoca Rally Academy.

Polus Center Cluj și Napoca Rally Academy i-au provocat pe clujeni în această primăvară la shopping cu adrenalină. Cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center, în perioada 10 mai 2013 -16 iunie 2013, aduc șansa de a câștiga unul din cele 20 de cursuri de pilotaj sportiv susținute de piloții de la Napoca Rally Academy. În plus, clienții centrului comercial pot câștiga pe loc, unul din sutele de premii instant, acordate de către partenerii loteriei publicitare prin intermediul secțiunii răzuibile a taloanelor de participare.

Tragerea la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători ai cursurilor de pilotaj sportiv va avea loc în data de 17 iunie 2013, iar premierea acestora se va face în cadrul festivității de premiere a Transilvania Rally alături de cei mai buni dintre piloții campionatului național de raliu.
Partenerii din cadrul loteriei ” Shopping cu adrenalină la Polus” sunt: Plafar, Torry, C&A, dm, Tiffani, Sofiaman, Pasta Basta, Sephora, Hervis, Yves Rocher, Dinoland, Mondex, Piața de Miere, Sensiblu, Nobila Casa, Optiplaza, Yuno Pearls, Kenvelo, Lee Cooper.
Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe website-ul centrului comercial www.poluscentercluj.ro.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!