Sharon Stone revine în Mosaic la HBO și pe HBO GO

Sharon Stone revine în Mosaic la HBO și pe HBO GO

Trebuie să recunosc că în ultima perioadă m-a prins destul de serios vizionarea de filme pe HBO GO, deși sunt greu de prins în fața televizorului sunt câteva filme și seriale care m-au prins. Sunt curios de noua miniserie (originală HBO) Mosaic în care joacă Sharon Srone, miniseria fiind regizată și produsă de Steven Soderbergh care vă duce cu gândul la titluri precum Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen, Behind the Candelabra.

Miniseria Mosaic/Mozaic, cu Sharon Stone în rolul principal, va fi difuzată la HBO din 30 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:50.

Primele patru părți sunt deja disponibile pe HBO GO, iar sâmbătă, 27 ianuarie, vor fi disponbile toate cele 6 episoade.

Mosaic/Mozaic, un thriller în 6 părți, are drept protagonistă o autoare de cărți ilustrate, pusă în fața unei avalanșe de minciuni, corupție și chiar crimă.

Filmul este o poveste despre pasiune și intrigă, centrată pe dispariția bruscă a unei femei și pe efortul îndelungat al poliției și al locuitorilor orașului Summit, Utah, de a descoperi adevărul.

Steven Soderbergh, câștigătorul premiilor Oscar® și Emmy®, regizează și este producătorul executiv al miniseriei în care rolul principal este interpretat de Sharon Stone.

Din distribuție mai fac parte Garrett Hedlund (Mudbound), Frederick Weller (Banshee), Beau Bridges (The Fabulous Baker Boys), Paul Reubens (Pee-wee’s Big Adventure), Jennifer Ferrin (The Following), Devin Ratray (Home Alone), Michael Cerveris (Fringe), James Ransone (The Wire și Generation Kill), Jeremy Bobb (The Knick) și Maya Kazan (The Knick).

Steven Soderbergh a câștigat premiul Oscar® pentru Cel mai bun regizor pentru filmul Traffic/Trafic și premiul Emmy® pentru Cel mai bun regizor pentru producția originală HBO Behind the Candelabra/Viața mea cu Liberace. Soderbergh a fost nominalizat la premiile Emmy® pentru cel mai bun regizor pentru serialul Cinemax The Knick, la care a fost și producător executiv, și la premiul Academiei Americane de Film pentru Erin Brockovich (regizor) și Sex, lies, and videotape.

Mosaic poate fi urmărit pe HBO GO.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!