Sf. Nicolae canta live la Ritmo Cafe !

Sf. Nicolae canta live la Ritmo Cafe !

Sf. Nicolae

Serile de LIVE continua la RITMO CAFE in fiecare JOI!

Vino JOI, 6 Decembrie, sa intram in atmosfera de sezon si sa sarbatorim Sf. Nicolae intr-o noua seara cu muzica de exceptie!

3 artisti de senzatie iti aduc live muzica lui Frank Sinatra, Luis Armstrong, Dean Martin si Michael Buble intr-o seara cu stil si bun gust – David Francu (voce) si Fashion Band (saxofon, flaut si clape).
Te asteptam cu un meniu special pentru cina insotit de un pahar de vin din partea casei.

Intrarea este libera. Va rugam rezervati in prealabil!

Traieste live muzica de calitate la Ritmo Café!

RSVP: 0723 100 500
Str. Nicolae Titulescu nr. 2 / in spatele fostului Cinematograf Patria

Ritmo Cafe 

O cafenea ce iese din tiparul cafenelelor Braşovului, mai întâi prin amplasare, aceasta fiind oarecum izolată de tumultul şi circulaţia din centrul Braşovului, şi mai apoi prin interior, şi oferta ce face din Ritmo un bar cu adevarat la un nivel înalt de calitate.

Ritmo Cafe este structurat pe doua nivele, unite printr-o scară interioară spiralată, ce păstreaza viu spiritul de “cafenea” în detrimentul celui de club sau restaurant.

Fiind mai mult decat o cafenea, Ritmo vă invită să încercaţi şi bucătăria localului, unde puteţi servi preparate din bucătaria italiană, mic dejun cu reţete speciale, prânzuri mediteraneene…etc.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!