Se deschide stagiunea la TiMAF 2013

Se deschide stagiunea la TiMAF 2013

TiMAF 2013

Se deschide stagiunea la TiMAF

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania îşi deschide stagiunea pe 5 octombrie. Degustătorii de teatru de la TiMAF vor avea spectacole pe săturate până pe 12 octombrie.

Festivalul prezintă publicului 8 piese de teatru pentru toate gusturile, de la spectacole Commedia dell’ Arte şi monologuri din tragedia greacă antică, până la teatru de apartament şi one woman show-uri.

TiMAF mizează pe teatru pentru că arta scenică  menţine şi readuce la viaţă marile poveşti din istorie, sau chiar redă bucăţi din epoca în care trăim acum.

Consultaţi programul, accesând linkurile din lista de mai jos :

 

 

 

 

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania se bazează pe un concept unic axat pe diversitatea a 10 arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură.

Până acum Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania s-a bucurat de un real succes prin intermediul unor evenimente precum: Edvin Marton- The 3 million dollar violin show care s-a bucurat de peste 2000 de spectatori, TiMAF Open Air, Workshop de tango argentinian, Atelier de scriere de poezie, Dance Evolution Show cu Baletul Edi Stancu, spectacol văzut de peste 500 de oameni la Casa de Cultură a Studenților etc.  Viitoarea capitală a tineretului va fi în continuare gazda unor evenimente menite să educe publicul și nu în ultimul rând să îl implice pe acesta în activități diverse în perioada 27 Septembrie-13 Octombrie. Pentru detalii despre evenimente accesați www.timaf.com

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!