Nichiduta.ro si scaunele auto pentru copii

Nichiduta.ro si scaunele auto pentru copii

Scaun auto copii

Weekendul trecut am circulat mult cu masina, nu sunt sofer, nici parinte si totusi m-am ingrozit de ce am vazut in trafic.

Fac abstractie ca eram in Bucuresti, acelasi lucru se intampla peste tot, am observat asta si in Brasov. Daca multi sunt uimiti de agresivitatea unor soferi in trafic, eu sunt surprins de cat de mult este ignorata siguranta copiilor atunci cand isi insotesc parintii in trafic, mai grav ii vad pe locul din fata.

Acum 2 saptamani am intalnit o prietena care era cam abatuta, motivul: a avut un banal accident, iar fetita ei era pe bancheta din spate, a fost nevoie doar de o oprire brusca si fetita era cat pe ce sa-si rupa manuta stanga, noroc ca este doar o fixura si trebuie sa poarte 2 saptamani un ghips.

Mara ma stie ca sunt activ pe online, asa ca mi-a cerut sfatul, unde sa caute un scaun auto pentru copii, am inceput sa ii explic cum sa intre, cum sa caute si m-a oprit la un moment, o pierdusem de mult, cum spunea ea, nu le are cu internetul.

Grea misiune, mi-am asumat rolul de a gasi ceva bun si am cautat cele mai noi scaune auto pentru copii, nu credeam ca o sa imi ia ceva timp pentru ca gasi scaunul de copii ideal, mai ales ca Mara o luase un pic prea in serios cu siguranta copilului.

Am fost nevoit sa o mai linistesc un pic, nu de alta dar la un moment am avut impresia ca o pregateste pe cea mica pentru o cursa de formula1, nu a fost usor, nici pentru mine, dar nici pentru Mara, insa cea mai fericita era cea mica, avea un zambet molipsitor.

Dupa cateva zile m-am bucurat sa vad ca scaunul chiar este folosit si Mara a luat in serios siguranta fetitei ei pe termen lung, atunci cand este trafic, oare cati dintre parinti o fac?

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!