Sarbatorim Ziua Mondială a Apei cu Tupperware la Brasov! [concurs]

Sarbatorim Ziua Mondială a Apei cu Tupperware la Brasov! [concurs]

Ziua Mondiala a Apei Tupperware Brasov

Apa, elementul de care am avut mai multa nevoie in ultimul an de cand m-am apucat de alergat, iar in coltul opus peturile de plastic, de care ne impiedicam aproape la orice pas. Pentru cei care nu au aflat pe 22 martie se sarbatoreste anual Ziua Mondiala a Apei. In acest an cu aceasta ocazie, Tupperware lanseaza o campanie de reciclare a sticlelor din plastic.

Strange 5 pet-uri, pliaza-le si vino cu ele  la sediul distribuitorului Tupperware (in BrasovStr. Tâmpei nr. 8), marti 22 Martie intre orele  12:00 – 20:00, unde te asteapta o alternativa mai buna, la comandarea oricărei sticle din colecția Tupperware de sticle ECO, vei primi o sticlă de 500 ml, cadou. Aceasta te va ajuta să păstrezi un mediu mai curat și să te hidratezi ori de câte ori vei avea nevoie!

Campania are loc in zilele de 19-20 Martie in Bucuresti si 22 Martie in Constanta, Brasov si Braila.

Sticle-Tupperware

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare produse ale Tupperware, fiind realizată dintr-un material special, care nu permite transferul de particule, asigură retenție termică pentru o perioadă de timp (sticla este rezistentă atât la un conținut rece, cat și la conținut fierbinte), nu păstrează mirosul și nu se pătează.

Disponibilă în patru versiuni de capacitate, sticla ECO are darul de a menţine apa proaspătă. Prin funcţia sa, recipientul este unul prietenos cu mediu, dar îţi va face şi economie întrucât lichidele necarbogazoase din el nu îşi schimbă gustul în timp.

Sticle ECO 2

Inerţia termică a sticlei face ca temperatura conţinutului să se păstreze o perioadă mai îndelungată – de exemplu, vara, când apa se menţine rece mai mult timp. Iar ca dimensiune, sticla ECO variază: cea de 350 ml este destinată copiilor – poţi alege una din variantele Melc sau Dino, în timp ce recipientul pentru adulţi are între 500 şi 1.000 ml.

Concurs –  Daca sunteti fani ai sticlei ECO puteti castiga  un set de patru sticle ECO (două mari şi două mici). Tot ce trebuie să faceţi este să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol în care să-mi spuneţi cum reciclaţi PET-urile.

Concursul incepe azi si se incheie pe 20 martie ora 24.00, cand impreuna cu echipa Tupperware vom alege castigatorul care a dat cel mai  interesant raspuns. Succes !

Update: Roxana S. este castigatoarea noastra! Felicitari !

ECO Tupperware Brasov

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 6 comments for this article
 1. Georgi at 19:42

  ma numar printre “norocosii” care au la locul de gunoi acele containere speciale tip “clopot” :) pt reciclare plastice si sticle. Este adevarat ca trebuie aruncate una cate una sticlele, dar pana la urma nu am bar acasa ca sa fie acest lucru un impediment. Cunosc insa persoane, care aveau cosuri de gunoi si in casa, speciale pt sticle, plastice si hartie. Le aruncau apoi in containerele “speciale”. Insa cand au vazut ca totusi gunoiul, indiferent de container, se arunca in aceeasi masina de gunoi…au renuntat repede la acest obicei , considerandu-l “munca in zadar”.

 2. Roxana S at 19:50

  Pet-urile pot fi reciclate in multe moduri: se pot transforma intr-un fel de sfoara care poate avea multe intrebuintari (de la gradinarit pana la mici proiecte DIY); putem realiza ghivece/vaze pentru flori, diferite obiecte decorative (chiar si decoratiuni pentru pomul de Craciun) si nu in ultimul rand le putem folosi pentru a cultiva in ele diferite legume (ceapa, salata, verdeata).
  Totul e sa ne dorim sa reciclam!

 3. maria ene at 14:42

  Buna! Pet-urile le pun intr-un container special amenajat acasa cat si la locul de munca

 4. candrea nadia at 15:52

  Buna!
  La noi, la Dorna Candrenilor, langa Vatra Dornei, gunoiul nu este colectat selectiv. Dar pentru ca noi consumam apa imbuteliata la 1,5/2 litri, si se aduna foarte multe peturi la cateva zile, le pun separat intr-un sac de gunoi si le duc la pubela.
  Peturile mai mari (5 litri) le trimit parintilor mei , tata pune vin rosu in ele! Nu e bine sa stea in damigeana, pe drojdie! Ulterior peturile cu vin ajung din nou la noi!

  Multumesc pentru sansa, imi doresc mult o sticla Tupperware, macar pentru fiica-mea!

 5. Hadasa at 23:05

  Cel mai fain lucru la pet-uri e faptul ca sunt de plastic. Asta e și cel mai rău lucru la ele, depinde doar de perspectivă. Cred ca oamenii ar trebui să fie mai conștienți de faptul ca atunci când cumpăra apă, suc ,etc, cumpăra și plasticul, recipientul. De ce ai arunca atunci banii tai până la urma, când ai putea să contnui sa le folosești și faci și economie?
  Eu cumpăr pet-uri ca să le pot refolosi. Pun în ele bulion, sirop de fructe, lapte, etc. Din fericire,trăiesc la țară și apă de la fântână e mai mult decât binevenita, așa ca nu cumpăr aiurea apă. Cumpăr suc, dar îl iau în sticlă de sticlă, sau la cutie.
  Altă chestie șmecheră sunt proiectele diy. Fac tot felu de tabloase, mă joc cu verișorii mei mai mici așa, îi învăț și pe ei să recicleze.

  Un specialist spunea ca avem doar ani, nu generații ca să reparam ce a stricat poluarea, așa ca eu cel puțin m-am pus pe treabă.