Sărbătorim românește cu Bitdefender – La Mulți Ani! [concurs]

Sărbătorim românește cu Bitdefender – La Mulți Ani! [concurs]

De ziua României, vreau să sărbătoresc cu cititorii mei și Bitdefender!

actualizare: Multi au citit ieri, dar nu au inteles contextul si mai ales ca in acest articol se ascundea un premiu, deci dupa tragerea la sorti avem o castigatoare in persoana, Mari Calburean Cincu. Felicitari vei primi datele necesare pe privat!

Un mesaj asemănător am primit și eu în această dimineață de la echipa Bitdefender. Pentru că eu sunt în siguranță din acest punct de vedere al softului care ne protejează în toate situațiile și pe orice dispozitiv am o surpriza pentru voi.

Bitdefender a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori din 150 de țări, însă nu au uitat nici o clipă că sunt români. Nu uităm că această companie care a cucerit lumea prin inovație și performanță, a pornit de aici, din România. Că primii din echipa lor au fost români. Că noi i-am înspirat și susținut!

O să vă intrebați dacă e un articol plătit, ei bine nu este, e doar un articol prin care mă mândresc că sunt român și avem ceva cu care ne putem mândri oriunde în lume, despre asta este vorba. Mai trebuie să spun că din 2011, Bitdefender a ales să lupte împotriva criminalilor cibernetici sub simbolul lupului dacic. E modul lor de a spune lumii întregi că suntem mândri că suntem români.

Poate nu ați aflat, dar azi de 1 decembrie e timpul pentru o veste bună: vor produce în România noua versiune a lui Bitdefender BOX.

În 2015, au fost primii din lume care au lansat un produs de securitate pentru smart home. În această lună, au lansat Bitdefender BOX 2 în SUA. Cu această ocazie, am mutat producția handware-ului la noi în țară. Pentru că de aici a pornit totul. Pentru că aici sunt mamele, tații și copiii noștri. Pentru că în ciuda sistemului care ne pune mereu piedici ne mândrim că suntem români.

BOX, este primul produs hardware al Bitdefender, ce folosește expertiza de peste 16 ani a companiei în segmentul software și înglobează 21 de brevete de invenţie. Oferă un sistem avansat de protecție a datelor personale, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet, și mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor. Pe scurt, BOX protejează toate dispozitivele care conectează la Internet din locuința ta. Și de la firmă, dacă decizi să îl instalezi și la birou.

Sistemul de prevenire a atacurilor externe inspectează traficul de internet și indică orice încercare de a exploata vulnerabilități existente în dispozitivele inteligente din locuință. Mai mult, sistemul de control al accesului la rețea permite utilizatorilor să supravegheze accesul la rețeaua familiei, în timp ce modulul de evaluare a vulnerabilităților alertează asupra incidentelor din rețea și oferă recomandări pentru a reduce riscul unor atacuri cibernetice…   citește mai multe despre BOX II aici.

Nu vreau să vă rețin mai mult decât este necesar, am pentru voi o licență Bitdefender Internet Security 2018 pentru un an, acum nu mai știu pentru câte dispozitive, știu că mai mult de unul :)

Deci ați ghicit, un mic concurs, trebuie doar să lăsați un comentariu la acest articol până mâine și să-mi spuneți o poveste sau orice vă face să fiți mândri că sunteți români!

La Mulți Ani!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
  1. Ramona at 10:35

    România este o țară binecuvântată de Dumnezeu , iar eu m.am născut și trăiesc in ea , pentru asta sunt fericita !