Sărbătorim bucuria copilăriei la Coresi!

Sărbătorim bucuria copilăriei la Coresi!

Coresi_teatru_de_papusi

La Coresi Shopping Resort ne dorim să ne bucurăm împreună de o călătorie magică în lumea copilăriei. În luna mai copii, părinți și bunici vom scrie împreună povestea frumoasă a prieteniei. Iubire, culoare și dinamism, toate dau fericirea vieții! Din scenariu nu vor lipsi voia bună, muzica, sportul și oamenii frumoși!

Sărbătoarea copilăriei și a familiei la Coresi Shopping Resort este un motiv în plus să petrecem împreună momente unice și să prețuim fiecare clipă!

Astfel, sâmbătă,  21 mai, de la ora 11.30, ești invitat alături de piciul tău să îți rezervi un loc la scena din Piața cu Copaci pentru un spectacol alături de actorii trupei Valiza cu teatru. Micuțul tău va descoperi bucuria de a-și dărui prietenia și de a fi alături de  cele mai îndrăgite personaje de poveste.

Voia bună va continua alături de micuții sportivi ai clubului Hac Long Trao care vor sărbători la Coresi 10 ani de activitate sportivă a organizației brașovene. Ne vor bucura cu o demonstrație de arte marțiale, începând cu ora 16.00, la scena din Piața cu Copaci.

Duminică, 22 mai, băiețelul sau fetița ta vor avea parte de o nouă bucurie a copilăriei alături de prietenii noștri de la Party-nation. Așadar, te așteptăm la joc și joacă, începând cu ora 15.00, în Piața cu Copaci.

Distracția continuă de la ora 16.30, la scena din Piața cu Copaci, unde vom da startul discotecii pentru pici. Piciul tău va intalni noi prieteni, va învăța pași de dans, va asculta muzică pe gustul lui și va avea o activitate sănătoasă. Participarea este gratuită!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!