Samsung Galaxy S9 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

Samsung Galaxy S9 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

Știu că sunt mulți fani ai brandului Samsung, eu personal am avut 2 experiențe cu telefoanele de la Samsung și nu am fost mulțumit pe partea de fiabilitate în timp, altfel nu pot să mă plâng de ceva când vine vorba despre Samsung, până și pe partea de service, foarte receptivi, rapizi. Alegerea aparține fiecăruia dintre noi, dacă ați observat că tocmai s-a lansat Samsung Galaxy S9 e bine să știți unde îl puteți comanda în România.

Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean, sunt disponibile pentru precomandă pentru clienții Vodafone România. Noile Samsung Galaxy S9 și S9+, lansate oficial de producător pe 25 februarie sunt disponibile pentru precomandă în trei variante de culori, și anume Midnight Black, Coral Blue și Lilac Purple.

Cele două smartphone-uri dispun de o nouă lentilă cu diafragmă duală, care garantează o cameră Low Light inovatoare, funcții video Super Slow-mo și AR Emoji personalizate. AR Emoji folosește un algoritm de învățare a datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să imite expresii, oferind o personalizare unică.

Mai mult, cele două terminale Samsung Galaxy S beneficiază de o cameră principală de 12MP cu tehnologie dual-pixel, de senzori de scanare a irisului și de un display Curved Super AMOLED de 5,8″ în cazul lui S9 și de 6,2″ în cazul lui S9+.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 15 martie pentru Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro. Samsung Galaxy S9 poate fi achiziționat la un preț de la 349 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 30, iar Samsung Galaxy S9+ poate fi achiziționat la un preț de începând de la 439 de euro, împreună cu același abonament.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!