S-a lansat parfumul TRENDS by Adina Buzatu for her

S-a lansat parfumul TRENDS by Adina Buzatu for her

Adina Buzatu

S-a lansat parfumul TRENDS by Adina Buzatu for her

Marti seara, la Palatul Sutu, a avut loc evenimentul care  marcat lansarea parfumului TRENDS by Adina Buzatu for her.  Creat pe o structura accentuat orientala, picant, parfumul  este expresia voluptatii si a senzualitatii feminine. Acesta este cel de-al doilea parfum al Adinei Buzatu, dupa varianta masculina, aparuta pe piata in urma cu patru ani care s-a bucurat de un real succes . Intr-o atmosfera eleganta si innobilata de cele aproape doua secole de existenta  a Palatului Sutu, numerosi  numerosi invitati din lumea politica, a afacerilor si din showbiz au aplaudat la finalul serii  prezentarea de moda TRENDS – colectia de iarna.  Evenimentul a fost prezentat de Crina Matei.

“Eu in general ma adresez barbatilor, ca dovada ca primul parfum lansat acum patru ani le-a fost dedicat lor. Aceasta prima experienta s-a bucurat de un mare succes si am primit multe aprecieri, dar si numeroase solicitari din partea doamnelor, care au dorit sa lansez un parfum si pentru ele. Iata-ma astazi in punctul in care pot sa le ofer ceea ce ce mi-au cerut. In aceasta seara lansez TRENDS by Adina Buzatu for her si sper sa se bucure macar de acelasi succes ca varianta masculina”, a spus Adina Buzatu.

La eveniment au fost prezenti  oamenii politici Radu Berceanu, Adriean Videanu si Mircea  Cazan, impreuna cu sotiile lor, dar si componentul trupei Sistem, actualmente senator,  Ciprian Rogojan , Ion Dichiseanu, regizorul Toma Enache,  Ovidiu Lipan Tandarica, Irina Margareta Nistor , Razvan Ciobanu, Iuliana Marciuc,  Anca Turcasiu, Nico, Laura Nicolau, Irina Mohora,  Mihaela Tatu, Gheorghe Turda,  Bogdan Pricop, dar si Lucian Mindruta care si-a facut aparitia pe …bicicleta.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!