Romanul, taxele si platile online

Romanul, taxele si platile online

plati online

Imi vin in cap o mie de idei cand ma gandesc in general la subiectul cu platitul taxelor online, sau in general a platilor online.  Imi aduc aminte ca acum cativa ani buni, nici eu nu vedeam cu ochi buni platile online, asta pana la prima mea experienta de a face o plata online.

Stangaci ca toata lumea, am platit pentru prima data o factura de telefon mobil, apoi am trecut la utilitati si incet, incet am uitat ce inseamna sa stai la coada ca sa dai bani. Daca va ganditi un pic este vorba de timpul vostru pe care l-ati putea petrece cu familia, cu prietenii sau pur si simplu ati face ceva placut pentru sufletelul vostru, totusi exista inca persoane care prefera sa stea cu orele la o coada pentru a plati o factura sau taxele de toate zilele.

Acum cateva luni imi amintesc ca am avut o discutie cu cineva si i-am povestit ca pana si antivirusul care expira de la an la an sau domeniul de la blog le platesc online, fetele de la ghiseu nu prea ma vad la ochisori decat in cazuri exceptionale. Cum persoana era ceva mai in varsta nu am reusit sa o conving, dupa ce i-am explicat toate avantajele mi-a zambit si mi-a spus, “pai da, mie imi place sa ies si sa stau la coada ” , ce sa-i mai zic, atunci stai la coada !

Pacat de Primariile din orasele mai mari care nu profita de oportunitatea oferita de www.ghiseul.ro un instrument care ar usura munca de ambele parti, luam cetateanul platitor de taxe, care in loc sa parcurga jumatate de oras pana la primarie, unde va trebui cel mai probabil sa stea un timp la coada, trebuie doar sa se aseze comod la calculator sa intre pe ghiseul.ro sa se logheze si sa achite taxele direct de acasa.

In orasul meu Primaria a facut acest pas, insa sunt convins ca multi dintre cetatenii din oras nu au habar de aceasta oportunitate, poate nu ar strica o mica campanie de informare, fie la nivel national sau local. Pana una alta eu nu am mai platit taxe sau alte plati la ghiseu de cativa ani, platesc totul online, nu s-a intamplat niciodata sa am probleme si am fost cu platile la zi, deci lasati povestile astea cu nesiguranta, ati incercat si nu a mers ? nu cred, nevoie de ajutor ? sfaturi? intrebari ?  sunt aici !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!