Robert Cadar, dezamagit de oameni

Robert Cadar, dezamagit de oameni

Robert Cadar

M-am hotarat sa scriu acest articol pentru a demonta orice inchipuire a “unora”, eu fiind invatat de ai mei parinti ca mereu trebuie sa respecti regula celor 7 ani de acasa, nu am vrut sa fac din tantar, armasar si nici acum nu voi face.

Sa incepem cu inceputul, cum ar fi si normal, mi-a placut intotdeauna sa lucrez cu oameni si sa putem construi ceva corect, frumos si mai ales intangibil din punct de vedere politic, teoretic vorbind este usor, practic mai greu.

Ma declar dupa aproximativ,  4 ani, foarte dezamagit, am lucrat cu diversi oameni capabili si mai putin capabili, care la inceput au aratat ca vor, ca pot si mai ales ca putem impreuna face lucruri frumoase pentru noi, pentru copii nostri, pentru viitorul orasului Codlea si in general al tuturor.

Nu am sa acuz pe nimeni, si nici nu am sa dau nume, insa am tras o concluzie, pe lumea asta nimeni nu poate trai fara a gusta din felia de politica si limitandu-ma strict la Codlea, probabil in urmatoarele luni o sa vedeti pe “scena politica” diverse personaje despre care aveti probabil momentan alta parere, evident vor fi alegerile locale.

Ca si nota puteti va rog sa memorati bine ce urmeaza sa scriu : Momentan nu fac parte din niciun partid politic si nu am nici o intentie de a intra in vreun partid !

In ultima perioada am auzit tot felul de zvonuri in oras, si cred ca este momentul sa le infirm pe toate, evident niste tampenii indrugate de oameni invidiosi, sa le luam pe puncte:

  • Se aude ca as fi plecat din ultimul meu proiect cu scopul de a intra intr-un partid si de a face politica… ei bine e total gresita ideea asta, multe persoane m-au indemnat sa intru in lupta pentru un post de consilier local, insa credeti-ma ca daca as face acest lucru cu siguranta as fi un candidat fara culoare politica, deci independent si as merge acolo strict pentru a face ceva pentru acest oras nu pentru averile si firmele unora, insa momentan prefer sa mai culeg pareri si sugestii din comunitatea noastra, deci simtiti-va liberi sa imi dati un sfat in acest sens.
  • Faptul ca fac parte din consiliul director al unei fundatii care se ocupa de persoane cu dizabilitati, din care face parte si “revolutionarul” nostru Erwin, nu inseamna neaparat ca sunt aliatul lui, sau ca il sprijin in actiunile lui, fiecare ia decizii care il privesc strict personal, pentru mine este este un prieten, banuiesc ca si voi aveti prieteni si asta indiferent de orientarile politice ale fiecaruia.
  • Am auzit tot felul de zvonuri cum ca mi s-ar fi rezervat nu stiu ce posturi, gen “director la Casa de Cultura” , ei bine nu am primit nicio oferta si chiar nu ma intereseaza astfel de oferte, sunt suparat ca lumea considera ca daca faci un ziar, ajuti la managementul unei fundatii sau participi la anumite evenimente si actiuni  locale, primesti remuneratii materiale … foarte gresit .. poate nu cunoasteti sensul cuvantului voluntariat !
  • Imi fac imagine ? … pai as fi ipocrit sa spun ca in momentul in care ma implic intr-un proiect am sa stau in ultimul rand si nu am sa fac nimic, evident ca odata ce te implici si pui suflet intr-un proiect ajungi fara sa vrei sa fii o parte din imaginea acelui proiect, si nu vad unde este problema aici ? am o imagine asa de negativa  sau invidia creste direct proportional cu imaginea mea ?
  • Spre deosebire de multi care vorbesc si fac mai putin, eu prefer sa fac si apoi sa vorbesc, daca mai este cazul, pentru ca stiti si voi, faptele de multe ori vorbesc de la sine … aaaa da si era sa uit, cel mai mult pe lumea asta urasc persoanele care mint asa in fata, persoanele dualiste si fara pic de respect pentru munca de suflet depusa, si sincer este a doua oara cand imi pun sufletul pe tava si din nou este calcat in picioare ! Va multumesc

Pentru cei care sufera de crize de invidie si rautate vreau sa le spun doar un singur lucru, ideile bune au fost totdeauna simple, la fel sunt si  oamenii cu adevarat mari  !  iar pentru cei care vor sa ma cunoasca va invit maine (11 Martie) la o plimbare pana pe varful Magura , plecarea va fi de pe Marul Dulce la ora 8.00 fix, sa nu intarziati nu prea agreez persoanele care nu sunt punctuale , pentru mai multe detalii scrieti-mi pe romanticu@www.romanticu.org !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!